2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین رمانی تو عمرم خوندم و خیلی دوستش داشتم سفر به دیار عشق بود 

البته خیلی وقته دیگه نمیخونم انگار دیگه حوصلم نمیشه نمیدونم چرا:( قبلنا یه رمان ۱۰۰۰ صقحه ای رو یه شب میخوندم ولی جدیدا خواستم یکی بخونم تا ۵۰ صفحه به زور رفتم شاید چون جذابیتشون برام از بین رفته

بهترین نسخه خودت باش🤞

بچه ها لطفا یه خلاصه هم از رمانایی که معرفی میکنید برید

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
مگس و خوندم توسکا رو هم خوندم  همون که دختره بازیگر بود؟

آره

اوووم من خیلی خوندم اما اصلا اسم ها رو یادم نمیمونه اصلا خودم الان دنبال رمانی هستم که دختر با آبجی کوچیکش زندکی میکنه و دزده

رمان دردم هم قشنگه بخون 

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

بهترین رمانی تو عمرم خوندم و خیلی دوستش داشتم سفر به دیار عشق بود  البته خیلی وقته دیگه نمیخون ...

میشه یگی موضوعش چیه؟

منم دیشب از ساعت ۱۲ تا ساعت ۶ و تیم صبح آشور و خوندم،کلی هم وسطاش گریه کردم

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
بچه ها لطفا یه خلاصه هم از رمانایی که معرفی میکنید برید

سفر به دیار عشق راجع به دختریه که از خانوادش ترد شده چون فکر میکنن که به خاطر خیانتش خواهرش خودکشی کرده و نامزدش که عاشقشه ولش میکنه و.... خیلی قشنگه بخونش

بهترین نسخه خودت باش🤞
بهترین رمانی تو عمرم خوندم و خیلی دوستش داشتم سفر به دیار عشق بود  البته خیلی وقته دیگه نمیخون ...

خیلی تعریف کرده راه رفتم در رو باز کردم وارد اتاق شدم نفس کشیدم 😐😐😂😂

زندگی جایی شروع میشه که ترس تموم بشه👌️https://daigo.ir/secret/51185717236

چجوریه میشه توضیح بدی که الان شروع کنم بیکارم😁

ببین خیلی خوبه نخونی از دستت رفته،یه دخترس که از بچگی نشون پسر عموش کردن،چه پسر عمویی خدا شاهده رو پسر عموش کراش زدم،جنتلمن،خوشگل نابغه ولی مریصه،بیماری دوقطبی داره 

خلاصه خیلیییی خوبههههههه

زندگی سیگاری 

میشه یه خلاصه بکی ازش؟

رمان دردم در مورد دختریه که با عشقش ازدواج میکنه اما پسره به خاطر گذشته دختر خیلی شکاکه و این باعث میشه هر روز یه مشکل داشته باشن ک خیلی قشنگه

هم بالین دلم باش هم در مورد دختریه که با احبار با یکی ازدواج میکنه اما نمیتونه پسره رو با اینکه پسره عاشقشه دوست داشته باشه و عاشق دوست شوهرش میشه 

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا