2777
2789

چقد نازه😍

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍خیلی نازه 

نمیترسی خونه رو کثیف کنع؟ تو حیاط نگهش داشته باش محض اطمینان تربیت شده نیست تازشم واکسن نزده میکروب دارع🙂

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

ای ننه چه چشمای معصومی داره

اینا سگ بومی هستن نژاد خاصی ندارن یعنی معمولا میکس هستن.

این بچه رو الان باید ببری دامپزشکی واکسن هاشو بزنی معاینه بشه دارو های ضد انگل بهش بدن براش پرونده درست کنی

بعد بیاری خونه حمومش کنی یه مدت بهش برسی تا بشه یه هاپوی تر تمیز گوگولی مگولی 

من الان خودم سرپرستی سی تا سگ رو دارم تو پناهگاه  البته بچه های ما اکثرا معلول هستن

لذتی که تو کمک و رسیدگی به این بچه ها هست تو هیچی نیست.

ضمن اینکه تو نی نی سایت هم دیگه راجع به سگ و حیوون و اینا هیچوقت صحبت نکن کاربرای سایت اکثرا مذهبی هستن و نظر خوبی راجع به این چیزا ندارن میان یه چیزایی میگن ناراحتت میکنن

Having fun while stuck in life
نمیترسی خونه رو کثیف کنع؟ تو حیاط نگهش داشته باش محض اطمینان تربیت شده نیست تازشم واکسن نزده میکروب ...

میخوام واکسنش بزنم تو حیاط براش خونه درست کردم و اینکه خیلی مهربونه ازش نمیترسم