2777
2789
عنوان

پیازدرمانی یه دیقه بیایین

197 بازدید | 27 پست

دوستای گلم سلام حالتون چطوره دوستان من برای بارداری میخوام اقدام کنم رفتم دکترسونو وآزمایش برام نوشت سونونشون دادتنبلی تخمدان دارم دکترم یه آزمایش هورمون شناسی برام نوشت دیدم بله چندتا ازهورمونام مشکل دارن دارونوشت برام فعلاداروهارونگرفتم میخوام برای تنبلی تخمدان وکیستام پیازدرمانی شروع کنم بنظرتون مشکل هورموناموبدترنمیکنه

خدایاشکرت بابت همه چیز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داروهات و بخور پیاز چیه آخه 

آخه درمانای طب سنتی بیشترروم تاقیر داره تاداروهای شیمیایی پارسالم تنبلی تخمدان داشتم همه تخمکام زیر۱۰ بودن ولی باچندبارخوردن پیازدرمانی یه تخمک ۲۳ داشتم که خداروشکرحامله ام شدم ولی هشت هفته ایست قلبی کرد

خدایاشکرت بابت همه چیز
عزیزم کسی از اطرافیانت بوده که با پیاز درمانی نتیجه گرفته باشه؟ منم میخام پیاز درمانی کنم ولی نمیدو ...

اره من خودم باپیازدرمانی نتیجه گرفتم عزیزم بالاهم گفتم

خدایاشکرت بابت همه چیز
من ب شخصه تنبلی تخمدان داشتم ۴ ماهی ی بار پری میشدم ب واسطه دو دوره پیازدرمانی اوکی شدم و حامله😁

منم نتیجه دیدم ولی خب الان یکم میترسم هورمونام که مشکل دارن میترسم پیازدرمانی بدترکنه وضعو یاشایدم ربطی به هورمون نداشته باشه

خدایاشکرت بابت همه چیز
منم نتیجه دیدم ولی خب الان یکم میترسم هورمونام که مشکل دارن میترسم پیازدرمانی بدترکنه وضعو یاشایدم ر ...

نمیدونم والا....از دکترت سوال کن...برا من که عالی بود خدا میدونه با همون دو دوره مصرف الان تقریبا ۷ سال میگذره و همچنان پری هام تقریبا منظم هستند

...

من ب شخصه تنبلی تخمدان داشتم ۴ ماهی ی بار پری میشدم ب واسطه دو دوره پیازدرمانی اوکی شدم و حامله😁

من هرماه پریودمیشم ولی خیلی نامنظمه مثلا یه ماه چهرم پریودمیشم ماه بعدش دهم اون بکی ماهش هیجدهم نوزدهم اینجوریه ولی قبلاکه پیازدرمانی کرده بودم یه چندماه منظم شدم البته پیازدرمانی رو دوره اش روکامل نکرده بودم چندبارخورده بودم

خدایاشکرت بابت همه چیز
نمیدونم والا....از دکترت سوال کن...برا من که عالی بود خدا میدونه با همون دو دوره مصرف الان تقریبا ۷ ...

دکتراکه کلامخالف طب سنتی ان

خدایاشکرت بابت همه چیز
من هرماه پریودمیشم ولی خیلی نامنظمه مثلا یه ماه چهرم پریودمیشم ماه بعدش دهم اون بکی ماهش هیجدهم نوزد ...

خب خواسی بخوری منظم بخور دیگه...میدونی که پیاز زرد باید باشه و ولرم باید بخوری؟

...