2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم شیرخشک مخصوص دارن توداروخونه های دامپزشکی  یا پت شاپ ها بروبگیر براشون بعدبا سرنگ اروم بریز تودهنشون . نباید بخوابونی بچه گربه رو و بهش شیر بدی . چون ممکنه خفه شه.  از پت شاپ ها بپرس چطوربایددرست کنی (میزان مخلوط اب و پودر شیر خشک بچه گربه). و ایناخیلی کوچیکن فکرکنم باید به دفعشون هم کمک کنی 

مرا عهدیست با شادی ،  که شادی آنِ من باشد   

عزیزم لطفا خیلی زود براشون شیر خشک مخصوص بگیر و با شیشه یا حتی قاشق چایخوری خیلی اروم از گوشه دهنشون ، بده بخورن 

و روزی ۳ ، ۴ بار حداقل شکمشون رو بمال تا شکمشون کار کنه وگرنه خدایی نکرده نمیمونن

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !

شیر بده بهشون 🥲چقد نازن خودم زیاد گربه داشتم 

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل پونزده سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به غذایی که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی هزاران  بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم🥺❤️

سلام من یه گربه dsh دارم

قبل از هر چیزی اینو بدون که اینا بلد نیستن

کجا دستشویی کنن و باید از مادرشون یاد بگیرن

یه جعبه تهیه کن و توش خاک گربه بریز (دامپزشکی ها دارن)

خاک رو توی ظرفی بریز که اینا بتونن راحت برن توش

اخه خیلی کوچولوان 

براشون اب بزار و غذای خشک تهیه کن (از دامپزشکی)

غذای خشک به صرفه تر از هرچیزی هستش

بگی غذای بچه گربه میخوام بهت میدن قیمتای ارزون و گرون داره

شیر بریز براشون بزار جون بگیرن جاشون گرم باشه

اگه بیرون خاک دستشویی کردن دعواشون نکن تمیز کن تا 

یاد بگیرن اگه غذای خشک نمیتونی بگیری مرغ و نون بپز بده

بخورن

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️