2821
2789

همسایه هامون همه استفاده کردن شدن سفید برفی

بعد ترکش کردن حالا شدن سیابرفی

امروز چهارشنبه ۱۲ مراد ۱۴۰۱ این امضا رو اینجا مینویسم تا سال دیگه این موقع بیام و بهتون خبر بدم که کنکورمو ترکوندم🙂❣امروز که نتایج رو دیدم خیلی ناراحت شدم بخاطره اینکه تلاش نکردم بخاطره اینکه خودمو گول میزدم و... میدونم تویی ک داری الان اینو میخونی الان کنجکاوی ک بدونی چند شده رتبه ام باید بگم کهههههه رتبه یه چیز شخصیه😁😂شوخیدم۱۶۲ هزار شدمممم:/ خب دیگه هروقت که این امضا رو خوندید یه صلوات بفرستید واسن و لایکم کنید که بعد از یکسال تگتون کنم و بگم که چجور برگه برنده رو ب دست اوردم دوستون دارم یاعلی:)💕🌙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواهر همسرم استفاده میکنه واقعا جواب داده ولی تقریبا 20 روز استفاده نکرد چون مسافرت بود و کرمش رو نب ...

نمیدونم چه موادی داره توش که واسه یه دوره پوست کاملا تمیز میشه کاش برگشت نداشت آخه من میخواستم استفاده کنم خب کرم ضدلک میشناسین؟

نمیدونم چه موادی داره توش که واسه یه دوره پوست کاملا تمیز میشه کاش برگشت نداشت آخه من میخواستم استفا ...

سلام گلم. لک چی داری؟

💫هـیـچ اتـفـاقـی در ایـن جـهـان اتـفـاقی اتـفـاق نـمـی افـتـد💫
نمیدونم چه موادی داره توش که واسه یه دوره پوست کاملا تمیز میشه کاش برگشت نداشت آخه من میخواستم استفا ...

مبگن کورتون داره که زیادیش واسه پوست ضرر داره، نه متاسفانه چیزی که مطمئن باشم ماندگاری داره نمیشناسم

کلا دوس دارم پوستم تمیز شه لک قهوه ای کمرنگ چن تام جای لیزر کک و مک

روتین پوستی داشته باش سرم ویتامین سی هم روشن کنندس هم جوانسازه 

طرز مصرفش چجوریه

ببین روزی دوبار شب و صبح اول صورتتو با ژل شستشو مخصوص پوستت میشوری بعد با تونر پاک میکنی ابرسانتو میزنی و بعدش چند قطره از سرم روی پوستت میزنی و خوب تا چند دقیقه ماساژ بده یکم بعد که جذب شد مرطوب کنندتو بزن  رپزا هم همینطور.. قبل از بیرون رفتن  هم ضد آفتاب بزن ..همه ی اینا هم باید مخصوص پوستت باشه