2777
2789
عنوان

کسایی که بعد سقط باردار شدن

4415 بازدید | 37 پست

بچها متاسفانه دیروز بچه م رو از دست دادم 21هفته بودم میگن بذار 40روز بعد اقدام کن میترسم باردار نشم شما چند وقت بعد از سقط باردار شدین

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰

شش ماه صبر کن تقویتی بخور بعد بیار

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهل روز زوده، بزار چند ماه بگذره بعد سقط هم بارداری اتفاق میوفته هیچ ربطی بهم نداره من عمل بارداری خارج از رحم داشتم اصلا فکرش و نمیکردم دوباره سرپا بشم اما شکر خدا باردار شدم زایمانمم طبیعی بود دوران بارداری حتی ویارم نداشتم

واقعا متاسفم و ناراحت شدم دلیل زایمان زودرس ات چی بوده؟ چهل روز خیلی زوده من شنیدم میگن حداقل سه م ...

جفتم جلو بود کسی بهم نگفت 😓

به من گفتن سه ماه بعد ولی اول از لحاظ روحی آماده کنین خودتونو از این غم دربیایین

احساس میکنم سه ماه دوره دلم بچه میخواد 😭

احساس میکنم سه ماه دوره دلم بچه میخواد 😭

من هم یک هفته نشده دیگه پسرم ندارم و دارم دیوونه میشم ولی بچه جدید نیاز به یک مادر قوی داره 

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
حتما قسمت نبوده عزیزم انشالله خدا ب زودی دوباره قسمتت کنه منم برات دعا میکنم

ممنون عزیزم کاش بشه 

من هم یک هفته نشده دیگه پسرم ندارم و دارم دیوونه میشم ولی بچه جدید نیاز به یک مادر قوی داره 

چن هفته بودی