2777
2789

سلام به دوستاي خوبم..

من با توجه به اينكه بارداريم بدون برنامه ريزي بود و خودم هم تازه بينيم رو عمل كرده بودم خيييلي استرس داشتم.. غربالگري اول به پيشنهاد دكترم رفتم دكتر شاكري و كل غربالگري ٥دقيقه هم طول نكشيد.. حالا تايمش رو با توجه به اينكه ميگن دستگاه هامون خيلي پيشرفتست كاري ندارم..

ولي حتي يك كلمه توضيح نداد كه حتي بخواد دست و پاش رو نشون بده.. بعد هم تو نيني سايت خوندم كه اشتباهات بزرگي كرده..

سونوگرافي نيلو رو تو اينستا ديدم خيلي لذت بردم از صحبت هاي دكترش.. با دكترم مشورت كردم گفت مورد تأييدم هست منم ازش وقت گرفتم.. ولي باز خيلي چيزهاي منفي تو نيني سايت ازش خوندم😭😭

خواهش ميكنم تجربتون رو بگين

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️

اینم بگم که سونوگرافی دکتر شاکری با همسرم رفتیم تو واین خیلی خوب بود.. ولی نیلو مثل اینکه آقایون رو راه نمیدن

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انومالی رو هفته چند باید انجام داد

18 تا 22

کجا رفتی عزیزم اخر خوب بود؟

عزيزم نيلو رفتم

دقيقا مثل اينستاش بود كارش

خيلي انرژي مثبت بود من دوسش داشتم

ولي خب همسرت نميتونه باهات بياد تو فيلم هم نميتوني بگيري از رو مانيتور