2777
2789
عنوان

به نظرتون پولی رو که یه پدر برای خرید خونه به پسرش میده

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 76 پست
اخه بنده خدا همون روهم به زور نپتونسته کمک کنه  اناشوهر دختره می گه اصلا نباید به پسره هم کمک ...

درست فکر می‌کنی 

مردم اختیار کمک به بچشونو ندارن؟ اختیار مالشونو ندارن؟ 

ببین اگه دارا بود به یکی میداد به یکی نه اره دلخور میشدم ولی وقتی نداره

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بايدي كه نيست

لطف محبته

من خودم والد هستم

اگر ي فرزند نيازي به پول من نداشته باشه

سعي ميكنم ي هديه بزرگ براش بخرم

مثلا ماشيني جواهري جيزي

تا حس ناعدالني ايجاد نشه.

كاري كه پدر حودم انجام ميدن 

💕

اخه بنده خدا همون روهم به زور نپتونسته کمک کنه  اناشوهر دختره می گه اصلا نباید به پسره هم کمک ...

همونم اگه به زور جور کرده میتونست بینشون تقسیم کنه 

ولی اگه خودتو بذاری جای شوهر اون دختر میفهمی سخته شاید به خاطر پول نباشه به خاطر فرق گذاشتنه 

کاملا درست فکرمیکنی شوهر این دخترآدم طماعی که دورازجون ولی موقع تقسیم ارث هم کلی اعصاب این خانم خط خطی میکنه

ان شاالله سایه پدرش همیشه بالاسرش باشه

توی محبت کردن  مثه همن

پس هرچیز دیگه ای عذر میخوام اینو میگم نادانی هست

براتون مثال زدم اینکه داداش نوزادم براش پوشک و کالسکه و نمدونم چی خریدن پس برای منم حتما باید بخرن فقط حسادت 

خانواده اگر این چیزارو درک نکنه اسمش خانواده نیس 

پدر خودم برای برادرم ماشین خرید اما برای من نه اما سرسوزنی نه تنها ناراحت شدم حتی خوشحالم شدم که بابام کمکش کرده چون عاشق برادرم هستم عاشق خانواده ام هستم درعوض یروزی یه جای دیگه بمن یه کمک دیگه کرده ک ب اون نکرده عدالت یعنی همین ببینه شرایط هرکس چجور تو اون موقعیت کمکش کنه

برا من ک بابام ۴تا بچه هستیم ۳تا پسر و یه دختر کاری انجام نداد نه جهیزیه مو داد نه سیسمونی  ولی برا داداش هام کمک کرد خونه گرفتن 

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 

خوب اگر برای دختر هم جهیزیه خوب خریده باشن یا خرجی کرده باشن و برای پسر فقط خونه باشه و وضع مالی دختر هم خوب باشه مسئله ای نیست اما اگر هم اینطور نبوده باشه بعضی خانواده ها اینطورن دیگه مثل خانواده شوهر من که برای دخترشون خونه خریدن و اگر هم من قبلا  اعتراضی گردم اصلا براشون مهم نبوده تازه خیلی حق به جانب آخرش گفتن مال خودمونه اختیارشو داریم

کاملا درست فکرمیکنی شوهر این دخترآدم طماعی که دورازجون ولی موقع تقسیم ارث هم کلی اعصاب این خانم خط خ ...

اره منم به همین فکر میکردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

پس هرچیز دیگه ای عذر میخوام اینو میگم نادانی هست براتون مثال زدم اینکه داداش نوزادم براش پوشک و کال ...

تفکر شما درسته ولی برا من به شخصه تمام مسائل مالی ک دارن به برادر هام میرسه کلا میگن دختر برا مردم 

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
چه ربطی داره چون وضعش خوبه باید حقشو بهش ندن و فرق بذارن مگه میشههههه شاید بخواد حقشو بگیره ببخشه ب ...

پدر هنوز زنده هست ارث تقسیم نکرده که 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه ربطی داره چون وضعش خوبه باید حقشو بهش ندن و فرق بذارن مگه میشههههه شاید بخواد حقشو بگیره ببخشه ب ...

میشه اول توصیح بدی چه حقی؟

وقتی یه نفرزنده است اختیاردارمال خودشه قرارنیست اطرافیان بگن ماتومال توحق داریم