یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اخه وضع شوهره دختره خوبه اما شوهرش می گه بی عدالتی کردن وحق پدری رو برات به جانیاوردن
شرمنده شوهره خیلیییییی پرو تشریف دارن
به اونچه اصلا نظر میده تو مسایل خانوادگی
فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
بنظرم پدر نباید بین بچه هاش فرق بزاره چه یکی وضع مالیش بهتر باشه چه بدتر.قرار نیست همه عینه هم زندگی کنیم.یکی وضع مالیش بهتره یکی بدتر.دختر اگر داره برای خودش داره.
حق با شوهرشه همونطور که برعکسشم بود حتما عروس اعتراض میکرد
فکر میکنی شوهر اجازه اعتراض به زنشو میده؟
میگه تو دخالت نکن خانودگیه ووو کلا میپیچونه
فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
معتقدم باید کمک کنیم همه در یک سطح باشیم برادرم وضعش بهتره به ماها میده ما هم به صورت غیر مادی کمک میکنیم مثلا من بچشو نگه میدارم اون برام گوشی میخره من هوای زن و بچشو دارم اون بهم لپ تاپ میده
البته که اون به این نیت نمیده مثال زدم که بدونین حتما نباید کمک ها مادی باشه گاهی یه کارایی رو با هیچ پولی نمیشه جبران کرد مثل علاقه ای که من به برادرم و زن و بچش دارم😊
دنیا جای خوبی میشه وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن.بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف) امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.