2777
2789

واقعععاااااا متاااااااسسسسففففففممممممم دو تاشون قفل بود،،هم جنس خودمون میگه کتک خورده حقشه رابطه برقرار نکرده انگار الان زبون صحبت و دکتر و مشاور نیست که طرف کتک بزنه،،میگی خیانت کرده میگن کم گذاشته واقعا برا خودتون و طرز فکرتون و طفلایی که با این فکر لجن بزرگ میشن متاسفم،،انسان تربیت کنین چه پسر چه دختر،،دختر جسور تربیت کنین که حقشو بگیره خودشو جنس درجه دو ندونه،،طرف بچه اولش دختر انگار گفتن بچت معلول دور ازجون انقدددددرررر ناراحت و همه دلداری میدن،،خدا تو رو لایق مادری دونسته و چی از این بهتر،،پیامبر فرمودن پسر نعمت و دختر رحمت از نعمت سوال میشه و رحمت پاداش و جایزه شماست،،وای به حال شما که لیاقت این پاداش رو ندارین،،هر نگاه محبت امیز به دختر ثواب حج رو داره،،خلاصه انقدر با افتخار اینا رو نگین بخدا جای تاسف داره

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.

اینجا رو اینقدر جدی نگیر عزیزدلم

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶
اینجا رو اینقدر جدی نگیر عزیزدلم

نمیدونم والا خیلی حرصی شدم بلاخره تفکر جامعه است

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جز لایک تاپیکت کار دیگه ای از دستم بر نمیاد😑 

کاش میشد همه ی اینا رو برداشت برد انداخت یه سرزمین خیلی دوووور 

اونا با هم زندگی کنن بقیه هم با هم

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

من هرکی ازم میپرسه بچت چیه میگم دختر میگه اشکال نداره ایشالله بچه بعدیت پسر میشه هنوز وقت داری ولی درصورتی من خودم ارزوم بود بچم دختر باشه 

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕
جز لایک تاپیکت کار دیگه ای از دستم بر نمیاد😑  کاش میشد همه ی اینا رو برداشت برد انداخت یه سرز ...

هعععی چی بگم،،کاش میشد

نمیدونم والا خیلی حرصی شدم بلاخره تفکر جامعه است

باب کردن یه طرز فکر منفی و مثبت معمولا اینجوری توی یه جامعه شروع میشه که چندنفر میان تو فضای مجازی دربارش صحبت میکنن درحالی که اصلا شاید طرف وقتی میگه من زنم و فلان و بیسار اصلا زن نباشه و از اینجور حرفا......

تاپیکای سرکاری و آدمای دنبال جلب ترحم و خود احمق پندارم که فت و فراوونن 

وقتی یه تاپیک این مدلی دیدی فقط تیترو بخون وارد نشو به هیچ وجهه چون با این روحیه حساست فقط تو آسیب میبینی این وسط

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶

اخ گفتی

منم اومدم نظر بدم قفل کرده بودن

ی سری میان نفرین و فحش که خدا بهت دختر نده که لیاقت نداری و دختر خوبه پسر بده

ادم تربیت کنین ربطی نداره بچه دختر باشه یا پسر

به تربیت خودتون ربط داره

پسر خواستن تو نی نی سایت مساویست با قرون وسطایی و نفرین و دشنام

چکاره بنده خدا دارین

من هرکی ازم میپرسه بچت چیه میگم دختر میگه اشکال نداره ایشالله بچه بعدیت پسر میشه هنوز وقت داری ولی د ...

این ادمای سمی همه جا هستن نمیدونم کی منقرض میشن،،دختر عشقه عشق🤩،،پسرمم هنوز نیومده برام عزیزه و جونم بلاخره دوتاشون قلب آدمن 

اخ گفتی منم اومدم نظر بدم قفل کرده بودن ی سری میان نفرین و فحش که خدا بهت دختر نده که لیاقت نداری ...

اوکی پسر دوست داره چرا اخه انقدر ناراحت،،میگه با خودم کنار بیام چرا اخه؟اونم بچه اول

باب کردن یه طرز فکر منفی و مثبت معمولا اینجوری توی یه جامعه شروع میشه که چندنفر میان تو فضای مجازی د ...

اره واقعا الان حاملم خیلی حساسم 

اوکی پسر دوست داره چرا اخه انقدر ناراحت،،میگه با خودم کنار بیام چرا اخه؟اونم بچه اول

متاسفانه منم سر بچه اول برعکس این خانوم دختر میخاستم پسر شد و خدا ببخشه به شدت ناراحت شدم

دست خودم نبود 

ی مدت بعد از سرش میفته

اره واقعا الان حاملم خیلی حساسم 

ای بابا 

مواظب فرشته ی نازم باش😘😘😘اگه محیط اینجا برات سمیه یه مدت سعی کن سر نزنی  تا آرامشت بهم نریزه

اینطوری برات شما و نی نیمون بهتره

این ادمای سمی همه جا هستن نمیدونم کی منقرض میشن،،دختر عشقه عشق🤩،،پسرمم هنوز نیومده برام عزیزه و جون ...

اره نیومده انقد برام عزیزه همش بهش فکر میکنم کاش زودتر تیر بیاد تو بغلم😍انقد دارم سختی میکشم حد نداره دستام کلا کبود شدن ولی حاضرم واسه سلامتیش جونمم بدم

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕
ای بابا  مواظب فرشته ی نازم باش😘😘😘اگه محیط اینجا برات سمیه یه مدت سعی کن سر نزنی  تا آ ...

عزیزمی مهربون🥰