شما بعد ازدواج هدف های دوران مجردیتونو بیخیالش شدین؟مثلا تحصیلات تو مقاطع بالا یا شغل خوب داشتن بجاش بچه داری و ارتباط با همسر جایگزینش شد؟کلا میخوام بدونم میشه هم ازدواج کرد و هم به اون هدف هام رسید؟انگیزه از بین نمیره؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دیگه درسموتموم کرده بودم و خودم اصلا به شغل و ادامه تحصیل فکر نمیکردم چون عاشق کارای هنری هستم و همسرمم دوست داره و کمکم میکنه
اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
بستگی به شوهر داره عزیزم یکی اجازه میده ولی بعد زیرش میزنه و خب ادم ناچار میشه بخاطر زندگیش قید اهداف مجردیشو بزنه یکی هم نه جلو ادم و نمیگیره. من لیسانس بودم و شاغل. غیردولتی تدریس میکردم.خودم دو سال بعد ازدواج رفتم و دیگه گفتم خسته میشم نرفتم سر کار.
تحصیلم علاقه ای نداشتم ادامه بدم. با اینکه شوهرم سیکل داره اما هنوزم میگه دوسداری ادامه بده حتا میگفت کاندید شورا بشو.ولی من علاقه ای ندارم. خیلی تو اجتماع و بیرون بودم الان عاشق خونه داری ام.