2777
2789
عنوان

آب کیسه جنین

204 بازدید | 22 پست

بچه ها 39 هفتمه و سه روز هیچ درد یا انقباضی ندارم ولی امروز از صبح دو سه بار مایعی ازم خارج شد اصلا نفهمیدم چیه به نظرتون اب دور نی نیه ؟ برم زایشگاه معلوم میکنه این آب چیه؟

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله زایشگاه بری مشخص میشه

توی خونه اینکاررو کن

برو دسشویی ادرار کن تا نثانه ات خالی شه بعدش پد بذار و دوسه تا سرفه محکم کن اگر پد خیس شد کیسه ابه اگر خیس نشد ادرار یا ترشح بوده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بله زایشگاه بری مشخص میشه توی خونه اینکاررو کن برو دسشویی ادرار کن تا نثانه ات خالی شه بعدش پد بذا ...

ممنون عزیزم

نواربهداشتى بذار بعد چندتا سرفه محكم بزن و تحركتو زياد كن اگر نوار بهداشتى خيس شد كيسه اب ات پاره شده برو دكتر

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

کیسه آب باشه، خیلی به شدت و زیاد میاد ...اگر کمتره در حد ترشح و یه خیسی که لباس زیر حتی کامل نمناک شه از کیسه آب نیست ...ولی باز معاینه هم بری بهتره ...گرچه شاید با معاینه آماده زایمان شی تو این سن از بارداری ...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
نواربهداشتى بذار بعد چندتا سرفه محكم بزن و تحركتو زياد كن اگر نوار بهداشتى خيس شد كيسه اب ات پاره شد ...

ممنون عزیزم

میشه نی نی سایت رو رها کنی و بری بیمارستان☹☹☹☹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
کیسه آب باشه، خیلی به شدت و زیاد میاد ...اگر کمتره در حد ترشح و یه خیسی که لباس زیر حتی کامل نمناک ش ...

ممنون گلی

من ۳۸ هفته کیسه آبم پاره شد ولی حدودا ده روز قبلش دوبار مایعی ازم ترشح شد که مقدارشم نسبتا زیاد بود رفتم زایشگاه فرستادنم سونو تامشخص بشه که آب دور جنین کم نشده باشه

بی توقع مهربان باشیم...