2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

2325 بازدید | 28 پست

سلام چند روز مونده به موعدم حدود4یا5روز ولی هرچی بی بی میزنم مثبت میشه در عرض ده ثانیه . چند روز پیش درد زیر شکم داشتم گفتم بی بی بزنم که اینطور شدنوشته . شنیدم اگر عفونت داشته باشی بی بی رو مثبت میکنه درسته؟من اخساس میکنم سوزش دارم ممکنه بخاطر اون باشه؟سه ماهه تو اقدامم بنظرتون حامله م ؟ خیلی استرس دارم

ان شاءالله که بی بی چک درست میگه و مثبته. 

وای خدایا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت😍😍😍😍😍😍😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اصلا شکی توش نیست که. 

من دو روز قبل موعدم بیبی چک خط پرنگ نشون داد و باردار بودم. اینکه میگن یه هفته بعد موعد نشون میده اصلا درست نیست . باردار باشی از ۱ هفته قبل موعدتم نشون میده. 

مبارک باشه

نمیدونی چندماهه چشم انتظارم

ای جااااانم😍😍😍😍😍

ان شاءالله به سلامتی و خوشی بیاد بغلتون😍

ان شاءالله عمر باعزت و طولانی داشته باشه😍

ان شاءالله سالم و صالح و در پناه خداوند بزرگ بشه😍

ان شاءالله همتون سالم و سلامت باشین😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸