2777
2789
عنوان

روزی بیست تومن پول به زن دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 54 پست

با سه تا بچه و۷تومن حقوق ومخارج بالای الان ،همون ۲۵۰رو هم خوب میده والا 

به دوستت بگو زحمت بکشه خودش بره سر کار تا نخاد برا این مقدار پول زندگی و آرامش خودش وبچه ها و همسرش روبهم بزنه 

اگر هم خیلی دیگه سختشه ودرک نداره ،خب جداشه بره دنبال مرد پولدار 

مگه روز اول درآمد و شرایط این آقا روندید ،مگه نمبیینه  مخارج بالاست وسه تا بچه کلی رسیدگی وخرج دارن!

بعضی خانوما متاسفانه همیشه طلبکار هستن وسر هم چشمی و مقایسه زندگی رو به کام خودشون وهمسر وبچه تلخ میکنن،خودشونم حاضر نیستن کمی برا بهبود اوضاع تلاش کنن

طبق چیزی که شما تعریف کردید

خب شوهر بیچاره حق داره

زن باید اوضاع مردش رو ببینه

پز عالی جیب خالی که نمیشه

پول بیشتر می خواد چکار

خیلی مردها هستن نه سه تا بچه دارن

حقوقشونم کلی بیشتره

ماهیانه م نمیدن به زنشون

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب حالا خدا داده الان بکشن😑

خدا نگه داره بچه هاشو خدا خیلی چیزای دیگه هم داده مثل کاندوم و قرص و آیودی آمپول و عقل

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

من به نسبت وضعم خوبه و احساس میکنم زندگی من تاثیر گزاشته رو فکر دوستم ☹

واس همین عذاب وجدان دارم 

چند باری دیده زنگ زدم شوهرم برام پول ریخته و ...

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃

دیگه وقتی نمیرسونه چیکار کنه 😑😑 هر دفتر الان ۱۵تومن ارزونترینشه خودکار ۶هزار تومن ۸میلیون به کجا ۳تا بچه میرسه ؟

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

کجاش خسیسه 

روزی ۲۰ تومن میشه ماهی ۶۰۰تومن و ۲۵۰ تومنم جدا میده ،هرروز که نباید نون تازه بخورن 

با سه تا لچه سخته به خدا

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا