2777
2789
عنوان

وای خدا چیکار کنم 😭😭😭

164 بازدید | 12 پست

من از هر لحاظ که بگین تو زندگی هیچی کم نداشتم شغل خوب تحصیل ماشین ... 

ولی مشکل من از اونجا شروع شد که دختر خالم برای تحصیل رفت کانادا خانواده مادرم سرکوفت میزدن که تو چرا فلانی تو چرا اینی الان من ۲۳ سالمه اون ۳۰ سالشه 

به من میگن چرا ازدواج نمیکنی داره سنت می‌ره بالا 

الآنم با یه پسره خارجی نامزد کرده خرداد عروسیشونه بخدا من حسود نیستم ولی وقتی خبر نامزد کردنش و شنیدم گفتم دیگه تموم شد و من دیگه هیچ اعتباری ندارم پیش خانواده مادرم 

بخدا افسرده شدم چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقایسه کردن اصلا کار خوبی نیست خیلی آسیب وارد میکنه به شخص 

سعی کن داخل امواج منفیشون قرار نگیری اهمیت نده اصلا هر چی میگن بی اهمیت باش و مشارکت نکن باهاشون ببینن بی اهمیتی دیگ نمیگن

شما با این موقعیتی که دارید بعیده ک عقیدتون اینه ک میخوایید برا هم حرف مردم زندگی کنید،

مهم خودتونید که اینجوری راحت ترید،حالا هرکی با یه پسر خارجی ازدواج کنه حتما خیلی شاخه،شما تلاشتونو بیشتر کنید ب موقعیت های بهتری برسید هروقتم موقعش برسه و قسمت باشه ظوهرم میکنید.

هیچ وقت برا حرف بقیه زندگی نکن

شما با این موقعیتی که دارید بعیده ک عقیدتون اینه ک میخوایید برا هم حرف مردم زندگی کنید، مهم خودتونی ...

من واسه حرف مردم هیچ اهمیتی قابل نیستم 

مشک من اینه اونا مارو مقایسه میکنن

من واسه حرف مردم هیچ اهمیتی قابل نیستم  مشک من اینه اونا مارو مقایسه میکنن

خوب در هر حال حرفای اونا روی شما تاثیر میزاره یعنی شما از فکر اون آدما تاثیر پذیرفتید،

و اینکه شما همیشه اینو در نظر بگیرید ک هیچ کسی رو با خودتون مقایسه نکنید و هرگاه کسی شما رو با شخص دیگه ای مقایسه میکنه  یا اصلا جوابشو ندید و کلا حرفشو فراموش کنید یا در جوابش بگید من کسی رو در حد خودم نمیبینم که بخوام خودمو باش مقایسه کنم.(حالا نه اینکه اینقد مغرور بشید که واقعا فکر کنید کسی در حد شما نیست این حرف فقط برای سرویس کردن دهن کسایی هست که به خودشون اجازه میدن شمارو مقایسه کنن،وگرنه هرکی خوبی های خودشو داره و هرکسی هم برا خودش کسیه)