2777
2789
عنوان

اگه زن بخواد طلاق بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 130 پست
نه زن فقط طبق لیستی که داره می‌تونه جهازشو ببره 

کدوم لیست؟

ببین اون درجه داری که با خودش اورده گفته

شما طبق سیاهه شب خواستگاری باید این وسایل رو میخریدین برای جهاز تهیه میکردین که اینکارو کردین و همش به زن تعلق میگیره

یعنی پسر خالم میتونه بره شکایت کنه از اینکه جهازی که خریده و تو این مدت ۸سال هرچیزی خریده زنش برده؟

آره...چک لیست جهیزیه اگر باشه میتونه به استناد اون شکایت کنه و اموالشو طلب کنه...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلا هم اگه جزو مهریش نبوده و امانت بوده دستش میتونه بگیره ولی یکم طول میکشه

نه عزیزم طلا مال خود زنه 

دایی منم شکایت کرد از خانومش دادگاه حق رو داد به زن داییم گفت طلا یه هدیه بوده برای زن و حقشه

حلالش باشه خوب کرده خانومه  چرا همیشه همه جا حق با مرد باشه زن بیچاره هیچی

چی میگین واقعا؟ چرا فک میکنید چون یه سری مردا بد هستن خانمها مجوز پیدا میکنن که اخلاق وانسانیت تو وجودشو نو زیر سوال ببرن...این همه عقده وکینه ی الکی به خودتون اسیب میرسونه.

طلایی که شوهرش براش خریده مال خودشه  

من تو دادگاه قاضی پرسید جزو مهریت بوده گفتم بله

اگه هدیه باشه میتونه پس بگیره ولی سخته و طول میکشه

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
کدوم لیست؟ ببین اون درجه داری که با خودش اورده گفته شما طبق سیاهه شب خواستگاری باید این وسایل رو م ...

نه مشکوکه

زن باید لیست سیاهه داشته باشه

اگه نداشته اصلا نمیتونسته ببره

شاید یه آشنا آوردن

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
چی میگین واقعا؟ چرا فک میکنید چون یه سری مردا بد هستن خانمها مجوز پیدا میکنن که اخلاق وانسانیت تو وج ...

عزیزم چی میگین شما آخه ؟😆😆😆شوهر من بشدت مرد خوبیه 

ولی طلا حق زنه اینو دادگاه میگه از خودم که در نیاوردم چرا الکی جو میدین

طلا که مال خانمه   چه قبل در خواست چه بعدش  

اطراف من هرکی موقع عروسی برای زنش طلا میخره بعد مراسم ازش میگیره خرج یه چیزی میکنه ،

در طولش زندگیش هم طلا براش نمیخره ،مگه اینکه اون خانم خودش کارمند باشه چند تیکه طلا بخره 

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

بابت جهاز نه . مال خود خانومه . اما چیزی که تو این سالها خریده با ارائه فاکتور ثابت کنه

پس یعنی جهازی که پسر خریده متعلق به زنشه؟

اخه زنش چیزی نیورده جهاز ۸۰درصدش رو خود پسر خالم خریده

من تو دادگاه قاضی پرسید جزو مهریت بوده گفتم بله اگه هدیه باشه میتونه پس بگیره ولی سخته و طول میکشه

خوب شما قاضی بدجنس گیرت افتاده  اگر نه همه میدونن  هدیه رو بخشیدی و پس گرفتنی نیست

نه عزیزم طلا مال خود زنه  دایی منم شکایت کرد از خانومش دادگاه حق رو داد به زن داییم گفت طلا یه ...

هبه میتونن پس بگیرن

من خودم تازه جدا شدم

کدوم لیست؟ ببین اون درجه داری که با خودش اورده گفته شما طبق سیاهه شب خواستگاری باید این وسایل رو م ...

خب مگه وقتی زن جهاز می‌بره یه لیست ندارن که خانواده همسر امضاش میکنن همونا میگم طبق اون فقط می‌تونه ببره

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏