2777
2789
عنوان

اگه زن بخواد طلاق بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 130 پست
یعنی پسر خالم میتونه بره شکایت کنه از اینکه جهازی که خریده و تو این مدت ۸سال هرچیزی خریده زنش برده؟

اگه فاکتور خریداش به نام خودش باشه و فاکتوراشو داشته باشع میتونه توی دادگاه فقط با مدرک باید رفت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه فاکتور خریداش به نام خودش باشه و فاکتوراشو داشته باشع میتونه توی دادگاه فقط با مدرک باید رفت&nbs ...

طلاها شم همین طور اگه فاکتور طلاها به نام اقا باشه و خانم بدون اجازه برده فک‌کنم بتونه شکایت کنه 

مرد ها هم اینطور داستان ها رو میبینن که فکر میکنن همه ی خانوم ها میخوان از ازدواج کاسبی کنن 

کاسبی نیست عزیزم طلا هدیه بوده مال خودشه 

یعنی باید هدیه رو پس بگیرن؟دادگاه هم حرف خانومایی مثل شما رو میبینه که همه جا حقو به مرد میده

ولی این اومده کل خونه رو جارو کرده برده ۲۵۰میلیون طلا هم برده

فک کنم زن پسرخالتون آشنایی چیزی داره وگرنه نمیتونست همرو ببره زن فقط طبق لیست جهازش می‌تونه ببره نه بیشتر 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
چی میگین واقعا؟ چرا فک میکنید چون یه سری مردا بد هستن خانمها مجوز پیدا میکنن که اخلاق وانسانیت تو وج ...

آره واقعا بعضی وقتی زن هم بده

من خودم طلاق گرفتم زن بد دیدم مرد بد هم دیدم

نمیشه مطلقا بگی فقط مردا بدن

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
طلا که مال خانمه   چه قبل در خواست چه بعدش  

چقدر بد همه زنگیش رو پسر خالم از دست داد دختره زرنگ بوده همه پس انداز پسر خالم رو طلا خریده بود برای خودش همه رو هم یواشکی برده.

من چقدر ساده بودم چند سال پیش قصد طلاق داشتم همه طلاهام رو دادم شوهرم🤭

البته الان خداروشکر زندگیمون خوبه

اطراف من هرکی موقع عروسی برای زنش طلا میخره بعد مراسم ازش میگیره خرج یه چیزی میکنه ، در طولش زندگیش ...

نه والا من همه جوره دیدم  حتی طلاش اگر رو فروخته ملکی خریده به نامش زده  بعدش هم دوباره طلا خریده براش   حتی حلقه شوهرش هم فروخته برای خودش چیزی خریده  

کلا همه جور آدم پیدا میشه

پسر حالت فاکتور طلاها را داره اگه داره می‌تونه شکایت کنه پس بگیره

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
چی میگین واقعا؟ چرا فک میکنید چون یه سری مردا بد هستن خانمها مجوز پیدا میکنن که اخلاق وانسانیت تو وج ...

اگر الان جای زن و مرد عوض شده بود و مرده طلاهای خانومش رو نداده بود همین خود شما اعتراض میکردی که حق زن پایمال شده 

کاسبی نیست عزیزم طلا هدیه بوده مال خودشه  یعنی باید هدیه رو پس بگیرن؟دادگاه هم حرف خانومایی مث ...

هدیه در خوشی معنا میده ، نه در دعوا. 

بله زن حق و حقوقی داره. ولی مردها هم آدم هستن وقتی این خبر ها رو از اطراف می‌شنون ، کلاه شون رو محکم تر میچسبن و بیشتر مواقع ظلم میکنن 

برابری زن و مرد در اینجا هم ان شالله که صدق میکنه 

همون لیست جهزیه که موقع عروسی امضا کردن؟ هر چی تو همون نوشته میتونسته ببره اگه نداشته میتونه بره ش ...

لیست جهیزیه و رو دختره دستکاری کرده و تمام فاکتورهای خرید وسایلی که پسر خالم گرفته برده خونه پدرش

پس چطوری این اومده خونه رو جارو کرده برده هیچی خونه نزاشته بمونه

مطمئنی از همه چی خبر داری؟

امکان نداره دادگاه همچین حکمی بده

خانم همون اولش از جهیزیه ای که میخره باید یه لیست بگیره و اونو شاهدا امضا کنن 

این خانوم این لیستو داشته؟

شاید پسرخالتون جوگیر شده حتی چیزایی که خانومش نخریده بوده ولی تو لیست بوده رو خط نزده 

اگه فاکتور داره داییت یا شاهد که اینارو خودش خریده میتونه پس بگیره

و طلا هم بتونه ثابت کنه که دست زنش امانت بوده میتونه بگیره

یچیزی این وسط مشکوکه مامور احتمالا آشنا یا الکی نبوده؟

چون از من لیست جهزیم بردم اجرای احکام

مهر کرد قبلشم زنگ زد اومد تو کلانتری گفت این ساعت میخوایم بیایم

لیستم اورد طبق لیست جهزیم چک میکرد

بعدم امضا گرفت ازمون

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.