2777
2789
عنوان

کسی راجب دامپزشکی میدونه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 28 پست
ااره خب ایرانیا 80 درصدشون سنگ دلم بهم میگن بری این رشته لیاقتت بیشتر ازین نیس منم میگم نیازی به تای ...

درسته منم نظرم همینه به نظرم کسایی که میگن نمیشه در واقع شاید واسه اونا نشدنیه ولی اگه خب واقعا ادم دوس داشته باشه چیزیو توش موفقم میشه

هعی چی بگم ولی خیلی دوس دارم😕

یه چیز بگم 

ارانیا کلا با دامپزشکی مخالفن... 

اگه نظر بقیه مهمه اصلا نرو چون ازین رشتت خستت میکنن

میدونی الان دلم میخواد یه هاپو داشته باشم بهش محبت و عشق بورزم!!                                            ادما لایق محبت و عشق ورزیدن نیستن...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته منم نظرم همینه به نظرم کسایی که میگن نمیشه در واقع شاید واسه اونا نشدنیه ولی اگه خب واقعا ادم ...

الان بری رشته ای علاقه نداری ولی درامدش عالیههه اصلا موفقیتی توش نیس اینو با قاطعیت میگمااا

میدونی الان دلم میخواد یه هاپو داشته باشم بهش محبت و عشق بورزم!!                                            ادما لایق محبت و عشق ورزیدن نیستن...  
عه واقعا ؟ خب چجوریه من زیاد راجبش نمیدونم🤦🏼‍♀️

ببین اولا تو هر رشته ای شما اگر تلاش کنی قطعا به بازده خوبی میرسی و میتونی ازش کسب درآمد کنی و لازمه ی این تلاش و پشتکار علاقست که داشته باشی در هر رشته ای افرادی هستن که درآمد خوبی دارن و افرادی که در همون رشته به هیچ نتیجه ای نرسیدن 

اما حقیقت تلخی که باید با فرهنگ مزخرف مردم ایران قبول کنی که اگر فکر میکنی جایگاهی که به یک پزشک انسانی میدن برا یه دامپزشک همون ارزش رو قائل باشن باید بگم نه متاسفانه اصلا اینطور نیست!!

اگر علاقه داری و چندان ارج و قربی که مردمی که در دهنشون همیشه بازه بهت میدن برات اهمیتی نداره و فکر میکنی میتونی بری ادامش بده و تو یکی از شاخه هاش تخصص بگیری باید بگم قطعا رشته ی خوبیه و درآمپ خوبی هم برات خواهد داشت

ببین اولا تو هر رشته ای شما اگر تلاش کنی قطعا به بازده خوبی میرسی و میتونی ازش کسب درآمد کنی و لازمه ...

ایرانیای ما فقط نژاد پر*ستن... 

مشکل بزرگیه واقعا برا کشور.... 

ببین اولا تو هر رشته ای شما اگر تلاش کنی قطعا به بازده خوبی میرسی و میتونی ازش کسب درآمد کنی و لازمه ...

بله ممنونم  نظر دیگران که مهم نیست ولی خب فقط بیشتر میخواستم بدونم که درامدش خوبه یا خیر درستع درامدش مهم نیست ولی خب برای درمان حیوانات باید درامدشم خوب باشه بتونم کمک کنم

واقعااا😍😍 میشه بگی رتبه چند خوبه برا قبولی🥰😍

عزیزم الان واقعا نمیدونم خب چون همسر من خیلی سال پیش درس خونده و واقعا تعداد داوطلب و شرایط و همه چیز با الان خیلی متفاوت بود 

درآمد واقعا خوبی میتونی داشته باشی

تقریبی شما میتونید مبلغ بگید؟😅 اخه من به دنبال اینم دامپزشک شدم سازمان حمایت از حیوانات بزنم و حسابی کمک کنم واسه همین درامدش مهمه واسم😕

ببخشید الان درامد این رشته چقدره ؟

میدونی حقیقتش ترجیح میدم اینجا نگم چون یه ذره اینجا همیشه سر در آمد گفتن داستان درست میشه همسر من تخصص جراحی حیواناته ولی میتونم فقط بگم درآمد خیلی خوبی داره نمیگم عالی میلیاردر ولی خیلی خوب ما زندگی نسبتا در رفاهی داریم