2777
2789

درد روحیش به مراااااتب شدیدتره تو افرادی که سقط یا بهتره بگیم قتل کردن

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا که قانع نمیشی و میخوای قتل کنی،چرا این قدر جار میزنی گناهت رو !؟؟!

مندوبار سابقه سقط دارم اینم مثل اونا قلبش تشکیل نشده اینقد خدا دوسم داشت ک گناهش گردن من نباشه

شما اگ خیلی فک‌میکنی ادم درست و‌مومنی هستی کمتر قضاوت کن و دخالت نکن تو زندگیه بقیه

تو بهشت خوش بگذره به شما

مندوبار سابقه سقط دارم اینم مثل اونا قلبش تشکیل نشده اینقد خدا دوسم داشت ک گناهش گردن من نباشه شما ...

دمت گرم عالی جواب دادی 

بعضیا اصن مهلت نمیدن ببینن جریان چیه 

سریع میگن از خدا نمیترسی

اونیکه باید بترسه شمایین که قضاوت بیجا میکنید

از خدا واست ارامش ارزو میکنم عزیرم

دمت گرم عالی جواب دادی  بعضیا اصن مهلت نمیدن ببینن جریان چیه  سریع میگن از خدا نمیترسی ...

والا بخدا ادم خودش داغونه میافتن ب‌جونت فقط قلبتو‌میشکنن‌‌چجوری بهشتیه‌ک‌فک‌میکنن گناه شکستن قلب کسی کمتر از سقطه 

مندوبار سابقه سقط دارم اینم مثل اونا قلبش تشکیل نشده اینقد خدا دوسم داشت ک گناهش گردن من نباشه شما ...

اما چند تاپیک زدی که میخوای سقط کنی چون یه بچه کوچیک داری ،یه تاپیک زدی اومدن گفتن نکن گناهه و قتله ،باز چرا چندین بار تکرار کردی

با این کارت ترویج گناه میکنی

حالا که قلبش تشکیل نشده و راهکار میخوای ،بدون دکترها خودشون راهکار میدن 

اینجا نباید ۱۲ تا تاپیک سقط بذاری

خدا شر این آدم های مومن نما که از دین فقط چیزهایی من درآوردی که فقط به نفعشون هست ؛ یاد گرفتن از سر ...

این خانوم تا حالا چند تا تاپیک سقط گداشته و تصمیمش واسه وقتیه که مشکل جنین مشخص نبود ،حق نداره خیلی راحت درباره قتل یه انسان تاپیک بزنه