2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۴ 

شاید تو زندگی سختی کشیده حساس شده یکم‌اعصابش ضعیف شده ..باهم حرف بزنید و از دل هم‌در بیارید .شما خواهرید .باید باهم دوست و رفیق باشید همیشه باهم باشین به هم کمک کنید

از چی ناراحته حالا

هیچی بابا کلا اخلاقشه یه حرفی از رو شوخی میزنم به دل میگیره جنجال به پا میکنه.

بعد خودش صبح تا شب به منو شوهرمو کل کارام گیر میده و نظر میده....

همین باعث دعوامون شدش.

🙏میشه برا خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین🙏
شاید تو زندگی سختی کشیده حساس شده یکم‌اعصابش ضعیف شده ..باهم حرف بزنید و از دل هم‌در بیارید .شما خوا ...

اره مامانمم همیشه همینو میگه برا همین بهش سخت نمیگیره، ولی اینا مشکل خودشه، نباید کل عقده هاشو سر من خالی کنه چون خاهر کوچیکترشم

اره مامانمم همیشه همینو میگه برا همین بهش سخت نمیگیره، ولی اینا مشکل خودشه، نباید کل عقده هاشو سر من ...

تو هم حرفی نزن ناراحت بشه خب باهم حرف بزنید بگین از این به بعد این شوخیا باهم نکنیم که هردوناراحت بشیم

تو هم حرفی نزن ناراحت بشه خب باهم حرف بزنید بگین از این به بعد این شوخیا باهم نکنیم که هردوناراحت بش ...

کلا خاهرام بلدن از سر تا پام ایراد بگیرن و توقع دارن چون خاهر کوچیک ترم جیک نزنم...هزار بارم گفتم هر جور دوست دارین باهاتون رفتار کنم همونجور باهام باشین.

میگن ما خاهر بزرگترتیم چه توقعایی داری😐😐 حالا خوبه یکیشون کلا یک سالو نیم بزرگتره یکی ۷ سال.

یجوری میگن انگار چقدر تفاوت سنی داریم

اره خوبه😄حال کردم باهاش دقیقا مصداق خودشه بازم اگه تو گالریت ازین چیزا داری بفرست 

با خواهرت دشمن نشو یه جوری قضیه تا گنده تر نشده جمعش کن و اشتی کنید همیشه چشم تو چشمین از من گفتن بود الان ازش دلت گرفته ناراحتی کار عجولانه نکن .صبر کن فردا با ارامش جوابش بده

با خواهرت دشمن نشو یه جوری قضیه تا گنده تر نشده جمعش کن و اشتی کنید همیشه چشم تو چشمین از من گفتن بو ...

نه این دعوامون برا چند ماه پیشه😑از اون موقع دیگه هیچکی سراغ اون یکیو نگرفت

حتی خودشم گف دیگه بهم نه زنگ بزن نه پیام بده😐

من عید رفتم خونه مامانم به اصرار مامانم و شوهر خاهرم عید دیدنی رفتیم خونشون، ولی من یه گوشه نشستم نه حرف زدم باهاش نه لب به چیزی زدم.

گفتم بزار یجوری باشم مامانم باز اصرار نکنه برم خونش