2777
2789
افرین چقدر کاربرا هم طرفدار خیانت هستن بعضیاشون ادعا دارن چون شوهرم بهم نمیرسه چون محبت نمیکنه چون خ ...

اصلا خیلی عادیش میکنن من قبلا اسم خیانت میومد میگفتم باید طلاق بگیره طرف حالا همه نه ببخشش باهاش سروسنگین باش 😐 فک کن سروسنگین سر یه خیانت😐😐

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خیلی عادیش میکنن من قبلا اسم خیانت میومد میگفتم باید طلاق بگیره طرف حالا همه نه ببخشش باهاش سرو ...

متاسفانه بعداز ماهواره و گوشی همراه کلا فرهنگمون برا بی جنبه ها دگرگون شد... بجای اینکه توراه مثبت استفاده کنن.. 

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
اصلا خیلی عادیش میکنن من قبلا اسم خیانت میومد میگفتم باید طلاق بگیره طرف حالا همه نه ببخشش باهاش سرو ...

آخه همه شرایط طلاق ندارن 

بنظرمن این چیزایی که نوشتن بیشترمناسب اینستاگرام نه نی نی سایت

بی حجابی ومشروب و...واقعادرسطح جامعه زیادوعادی شده تازه اینجاخیلی کم درموردش حرف میزنن چون ممنوعه ومیترسن لغوکاربری بشن

آخه همه شرایط طلاق ندارن  بنظرمن این چیزایی که نوشتن بیشترمناسب اینستاگرام نه نی نی سایت بی ح ...

نه اتفاقا اینستا یه برنامه هست شبیه به یوتیوب و ایرانی نیست اما این سایت ایرانیه کافیه بنویسی جاریم لخت اومد خونمون 😐 همه پوشش به خوودششش مربووطه شمااا دخاالت نکن هر کسیی مسئوول خودشه خو لامصب سواحل هاوایی که نیس اینجا 😐

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 
نه اتفاقا اینستا یه برنامه هست شبیه به یوتیوب و ایرانی نیست اما این سایت ایرانیه کافیه بنویسی جاریم ...

اتفاقا من خودم جزحاضرین هستم که میگم توخونه خودش به خودش مربوطه 

بالاخره همه حضور دارن هرکس نظرش میگه