2777
2789
عنوان

جاری دهن لق و فضول

576 بازدید | 58 پست

سلام خانوما

من مدتیه ک بابت یه قضیه ای اومدم خونه مامانم.خداروشکر مشکلی با همسرم نداریم و هردو باهم اومدیم منزل مامانم حالا اینکه جریان چیه بماند

بعد جاریم از اونجایی ک همیشه تو زندگیمون ریز میشه تا زیر بم در بیاره الان متوجه شده ک ما مدتیه خونه خودمون زندگی نمیکنیم(مثلا از نمونه کاراش این هست ک از جلوی خونه ما همیشه رد میشه تا ببینه لامپ ما روشن هست یا نه ما بیدارسم یا خوابیم ماشین حلو در پارک شده یا رفتیم بیرون و خلاصه همه جیزززز)

بعد دیشب زنگ زد ک ما داریم افطار میریم خونه مادرشوهر توهم بیا ک من گفتم افطار به مامانم قول دادم و پیچوندمش خیلی ناراحت شد و رفته به مادرشوهرم گفته ک فلانی از فلان موقع(تاریخ دقیق گفته)خونه مامانشه بابت فلان قضیه

امشب هم تو مهمونی میبینمش    بگید چ رفتاری داشته باشم

فقط لطفا اخر سر گزارش بزنید ک تاپیک حذف بشه

فلان قضیه رو نمیخواستی کسی بفهمه؟

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بهش امار میدی  ؟ چرا اصلا جواب تلفن شو میدی ؟

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید

اهمیت نده عزیزم

اگر خیلی بابت این قضیه ناراحتی، به مادرشوهرت بگو با جاری صحبتکنه که دست از این رفتارهای بچه گانه برداره

وگرنه به نظر من که کارهاش خیلی کودکانت و اصلا نباید بهش اهمیت بدی

از در رفتی یه چک افسری بهش بزن خودش میفهمه برای چیه😆

جدا از شوخی بگو فلانی جون برات چند جا فرم پر کردم استعدادت داره هرز میره 

این توانو تو زمینه خودش به کار بگیری غوغا میشه

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
اهمیت نده عزیزم اگر خیلی بابت این قضیه ناراحتی، به مادرشوهرت بگو با جاری صحبتکنه که دست از این رفتا ...

اخلاقش درست بشو نیست مادر شوهرمم از دستش کلافه شده و مدام میاد پیشم درد و دل میکنه از ش