2777
2789

میخوام خانواده همسرمو دعوت کنم.کلا هجده نفرن

افطار که همه چی توی خونه دارم بحثم سر خرج شامه و بعد شام.خانواده همسرم به تابعیت مادرشوهر م تجملاتی برگزار میکنن و منم مجبورم چند مدل بزارم میخوام که.قورمه سبزی و.زرشک پلو با مرغ و .سالادماکارونی بزارم .مخلفاتم سالاد و نوشابه و ژله.

شیرینی خشک بگیرم.شکلاتم بگیرم .میوه هم موز و سیب و خیار و کیوی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچیم داشته باشی عزیزم بازم یه یکی دوتمنی خرج داری

ما هیچ الهی همه تُو:‌)‌‌...♡                                                         ماه رویِ مَن ..♡ چِطور میشِه نَپرستید خُدایی رو ک    تُورو دِلخواهِ مَن آفَرید!😌🤲🏻✨

بعد شام ک‌دیگ‌میواست افطار و شام خب یکیه ک میگی همه چی داری ام 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

بر اساس تاپیک بغلی 3تومنی میشه😆

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)