2777
2789
عنوان

كي جديدا بينيشو عمل كرده ؟

144 بازدید | 18 پست

من ١١ روز عمل كردم خيلي سخته برام نفس كشيدن مثل الان دهنم خشك شد از خواب بيدار شدم  فاصله تعويض چسب تا چسب بعدي ميشه حمام برم سرمو بشورم سخته برام 

به پشت همش بايد بخوابم تا ١ ماه 

فك نميكردم سخت باشه 😞

من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد 
من ۴ ماهه عمل کردم هنوز سخت نفس میکشم ۲ ماه طاق باز خوابیدم  بعد باز کردن گچ بینی مدام حموم م ...

اخه دكتر شنبه چهارشنبه مطب هست واسه تعويض چسب 

فاصله شنبه تا چارشبه زياده 🤨 

٢ ماه چرا دكتر گفت ؟ 

دهنت خشك نميشه ؟ 

من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه دكتر شنبه چهارشنبه مطب هست واسه تعويض چسب  فاصله شنبه تا چارشبه زياده 🤨  ٢ ماه چرا ...

چرا خودت چسبو عوض نمیکنی ؟

من هم کلیپ میدیدم هم اینکه چون دکترم یه شهر دیگه بود همون بار اول یادم دادن چسب زدنو 

همش خودم با احتیاط چسب میزدم

بله دکترم گفت حداقل ۲ ماه باید طاق باز بخوابی

منم خیلی مراعات کردم 

چرا دهنم تا الان ک الانه خیلی خشک میشه و اکثرا با دهن تنفس میکنم کلا حس میکنم مشکل تنفسی پیدا کردم 

چون تنفسم و بویاییم اصلا مثل قبل نیست  

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

چرا خودت چسبو عوض نمیکنی ؟ من هم کلیپ میدیدم هم اینکه چون دکترم یه شهر دیگه بود همون بار اول یادم د ...

من نميتونم بزنم واسه خودم چسب ميشد عالي برد هر  دفعه هم ٤٠ ميگيره واسه تعويض 

اها واي دهنم سرويسه خيلي سخته تا ٢ ماه همه پشتم ب درد امده زخم شده شونه هام وقتي ميشنم درد ميگيره 

اسپري داده بهت ؟

من نميتونم بزنم واسه خودم چسب ميشد عالي برد هر  دفعه هم ٤٠ ميگيره واسه تعويض  اها واي دهن ...

چرا نمیتونی 

منم بار اول که خودم خواستم چسبو بزنم ۱۰ بار زدمو کندم 

حتی ترسیدم بینیم کج یا خراب بشه 

رفتم به دکتر گفتم گفت اشکال نداره یاد میگیری الان حرفه ای شدم 

فقط حواست باشه چسب میزنی هیییییچ فشاری نیار اصلا اصلا 

ک خدا نکنه بینیتو به یه طرف بکشی یا کج کنی 

طوری بزن ک هیچ فشاری روی بینیت حس نکنی 

منم عذاب کشیدم تا ۲ ماه تموم شد کمر درد شدید گرفتم تا یه خورده گردنمو کج میکردم شوهرم شب بیدارم میکرد ک درست بخواب دوتا بالش میذاشتم زیر سرم ک زیاد تکون نخورم

اصلا من قبل عملم اگه رو کمر میخوابیدم خوابم نمیگرفت حتی ۱۰ دقیقه هم نمیتونم رو کمر بخوابم ولی مجبور بودم تحمل کنم دیگه

اره اسپره ی داد یه ماه استفاده کردم هیچ اثری نکرد

راستی از بینیت راضی هستی؟

قشنگ شده ؟؟؟

چرا نمیتونی  منم بار اول که خودم خواستم چسبو بزنم ۱۰ بار زدمو کندم  حتی ترسیدم بینیم کج ...

افرين خيلي خوبه خودت ميزني 

ميترسم خراب كنم بينيمو 🤨😂 

من اينقدر پا ميشم اب مخورم شب ها ديگه در طرف بالشت گذاشتم سرم تو گودي هست

اره در كل ورم داره خوبه فانتزي عمل كردم ولي هنوز قوس نداره  صافه ورم داره دكتر ميگه زمان ميبره فرم اصلي ببيني  

چرا نمیتونی  منم بار اول که خودم خواستم چسبو بزنم ۱۰ بار زدمو کندم  حتی ترسیدم بینیم کج ...

منم رو كمر اصن خوابم نميبرد هميشه دمر مخوابيدم اللان خشك شدم دلم مخواد صبح شه زود 🤣🤣

افرين خيلي خوبه خودت ميزني  ميترسم خراب كنم بينيمو 🤨😂  من اينقدر پا ميشم اب مخورم شب ه ...

البته ک الان دیگه من چسب نمیزنم 

اگه بینیت قوس داره همون اوایل باید مشخص باشه و ب مرور بیشتر میشه دوست من ۷ روز بعد عمل دقیقا همون موقع ک گچو برداشتن یه جوری قوس داشت آدم دلش ضعف میرفت واسش

من روزای اول صاف صاف بود الان یه قوس ملایم داره 

نیمه فانتزی عمل کردم 

همه از بینیم تعریف میکنن و میگن قشنگ شده 

ولی من دوست دارم قوسش بیشتر باشه و یه کم فانتزی تر باشه 

منم رو كمر اصن خوابم نميبرد هميشه دمر مخوابيدم اللان خشك شدم دلم مخواد صبح شه زود 🤣🤣

منم شب ک میخواستم بخوابم وقتی یادم میفتاد باید رو کمر بخوابم گریه م میگرفت😂 چون هیچ جوره نمیتونستم رو کمر بخوابم

البته ک الان دیگه من چسب نمیزنم  اگه بینیت قوس داره همون اوایل باید مشخص باشه و ب مرور بیشتر م ...

داره قوس كني خودم دست ميزنم احساس ميكنم اما ب نسبت فانتزي بودنش كمه  

البته ک الان دیگه من چسب نمیزنم  اگه بینیت قوس داره همون اوایل باید مشخص باشه و ب مرور بیشتر م ...

دكتر دست ميزد ميگفت ورم داره احساس ميكني اينا بخوابه بيشتر ميشه قوسه  

حالا جمع تر ميشه بينيت ١سال زمان ميبره عزيزم 

منم شب ک میخواستم بخوابم وقتی یادم میفتاد باید رو کمر بخوابم گریه م میگرفت😂 چون هیچ جوره نمیتونستم ...

اره ب خدا راحت شدي خوش ب حالت كي از من بگذره اين روزا  

خميازه دكترت گفت چطور بكشي ؟