2777
2789

سلام من دارم اصلا راضی نیستم از اول درش خراب بود هیچ جا هم نمایندگی نداره ببرم ببینم چشه الان چهار ساله افتاده یه گوشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گازیش رو میدونین خوبه یا نه؟زودپز برقی بهتره کلا یا گازی

نمیدونم راستش 

اونو 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
گازي

پس راضی هستین؟ صداش خیلی بلند نیس؟ از لحاظ امنیتی چطوره؟

من خودم هواپز عرشیا دارم عالیه

ولی از زودپز خیلی میترسم

مامانم نیولند دارن خیلی راضین

عرشیا دیدم روی دستش یه دکمه داره که باز و بسته کردن در رو راحت تر میکنه

گفتم نکنه اون زود خراب بشع

پس راضی هستین؟ صداش خیلی بلند نیس؟ از لحاظ امنیتی چطوره؟ من خودم هواپز عرشیا دارم عالیه ولی از زود ...

تو اين سالا ك واسه من خراب نشده ضامن روي دستش و اينكه از لحاظ امنيت عاليه خودش سريع بخار خالي ميكنه وقتي بد بسته شده باشه يا چيزي زير سوپاپش گير كنه من خاموش ميكنم ميزارم زير اب ظرفشويي بخارش تموم شد درش باز ميكنم

تو اين سالا ك واسه من خراب نشده ضامن روي دستش و اينكه از لحاظ امنيت عاليه خودش سريع بخار خالي ميكنه ...

ممنونم خدا خیرت بده 

چقدر مردد بودم

میشه بگین صداشم بلنده یا نه و اینکه گوشت چقدر طول میکشه که توش آماده بشه

ممنونم خدا خیرت بده  چقدر مردد بودم میشه بگین صداشم بلنده یا نه و اینکه گوشت چقدر طول میکشه ک ...

گوشت ٤٠دقيقه ديگه له شده صداشم مثل زودپزايي ديگس واي كارايش عاليه عالي من زودپز عصاي دستما ميخوام ي كوچيكتر بخوم باز بدون فكر كردن از عرشيا خريد ميكنم چون از كارايش مطمئنم