2777
2789

دوستان شما اگه از یک کانال تلگرامی چیزی سفارش بدید که قیمت ها خیلی ارزون باشه و وسوسه بشید سفارش بدید بعد از یک ماه تو نی نی سایت بفهمید کلاه سرتون رفته فقط شما نیستید و تو خونه شوهرتون بگه چقدددر ساده ای و بهتون بر بخوره و هی یادآوری کنه شما هم با خواهش تمنا و تهدیدپولتون رو پس بگیرید و باعث بشید یک خانم هم که سه ماه پیش سفارش داده و پولش بیشتر هم بوده و بتونید اونو هم به پولش برسانید اما برای دیگران که هنوز به پولشون نرسیدن و متاسفانه هیچ کاری هم نمیتونن بکنن و…. 

حالا اینها بماند تو این نی نی سایت دوباره یکی ببینی که مثل همونان که اجناس رو ارزون تبلیغ میکنن اما فرق دارن اگه به افراد دسترسی داشته باشید تو یک گروهی مثل واتساپ لطفا منطقی بگید چکار میکنید همینطور میشینید و نگاه میکنید 

همینو بگو که اگه جنسی خیلی ارزون بود شک کنن.

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی به کاربرا دسترسی داشته باشی فتا می‌خواد چکار

که جلوی کلاه برداری  از مردم گرفته بشه....

*کاربر مرد*اگر دین ندارید آزاد مرد باشید....*امام‌حسین‌علیه السلام*
به چند تا هم پیام دادم گول نخورید کلاهبرداریه ادمینه چنان نفرین کرد منو

خوب نفرینش اثر نداره....

خوب نفرینش اثر نداره....

من که دیدم تو نی نی سایت داره تبلیغ لباس ارزون میکنه با همون اسم یعنی شیک پوشان گفتم خانم شما همون صدقیانی و طهمورثی نیستید دوباره ماه رمضان دست به کار شدید پول مردم خوردن نداره حداقل ماه رمضان تا من گفتم  ایشون گفتن ما اینا رو نمیشناسیم و تاپیک تعطیل شد امضاشم آدرس تبلیغش واتساپ و تلگرام بود که من رفتم واتساپ و به اکثر اعضا گفتم کلاهبرداریه این قیمتها گول نخورید و من تجربه دارم از اینا 

و همه لفت دادن از گروه حالا ادمین اومد تو همون وات نفرین و اینا بخدا من فقط قصدم کمک به دیگران بود خیلی سخته سرت کلاه بزارن منت شوهرم از یک طرف خودمم یک طرف دیگه نمیدونم اشتباه کردم یا نه ولی فکر میکنم حق الناس گردنمه اگه اون خانم کلاهبردار نباشه

من میخوام بدونم شما بودید با تجربه از ارزونی هیچ کار نمی کردید

بعضی ارزانی ها رو اعتماد نکنید 

اما بعضی صفحات معتبر در اینستا و ....هست 

دیدم که لباساشون و....نسبت به بازار ارزانتره بطوریکه خرید هم شده....

وای از تاپیک هاتون شما خیلی مومنین تو رو خدا منو راهنماییم کنید

خواهش میکنم 

ما دوست داریم مومن بشیم....

بعضی ارزانی ها رو اعتماد نکنید  اما بعضی صفحات معتبر در اینستا و ....هست  دیدم که لباساش ...

نمیدونم نه آدرس داره نه نماد مثل همون قبلیه 

منم دلم سوخت که بقیه مثل من نشن اینستا معتبر تره