2777
2789
عنوان

دوستان، اگر بچه یک سال دیر به مدرسه بره چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2153 بازدید | 100 پست

ببخشیدخانوما عزیز،واکسن ۶سالگی بایدکی بزنیم من درگیربیماری مادرمم سرم شلوغ شده فراموش کردم؟!

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب زودتر اقدام میکردی..  مهد میزاشتیش..تو 4 یا 5 سالگی..

از ۳سالگیش مهد ساعتی میبردمش

تا بحال محیطش رو رفته 

ولی فقط با حضور من! 

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
بچتون نیمه اولیه .حالا چرا دیر بفرستی .کلاس اول بزار بره .بچه منم امسال اول بود مهدم نرفته بود.تازه ...

یعنی بچه آسیبی نمیبینه؟ 

بهش فشار نمیاد؟

اصلا اگر خودم بهش آموزش بدم چی؟ 

چجوری عزیزم؟ دختر من خیلی بهم وابسته‌س بعدشم بهش چیا یاد بدم؟ 

کتاب پیش گاج براش خریدم خودش کامل همه چیز توش نوشته روزی چند صفحه باهاش کار میکنم علوم ریاضی  زبان آموزی  یک کتابه مال دقت بیشتره و نوشتاری و جورچین کتاباشن برو اینستا هم مربی هست همه چیز آموزش میدن راحت تابستون باش کار کن برای وابستگی هم از الان بفرستش کلاس ورزش یا هنر 

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
غیر حضوری هم ترسیدی؟ 🙄😳 دختر اول منم متولد 95 هست و پارسال مهدالرضا غیر حضوری ثبت نام کردم و خدار ...

اخه خب میدیدم کا اطرافمون اون موقع خطرناک ۲ روز رو باید اجباری میبردن

الانم کاملا میرن، هر روز 

منم خودم کرونای شدیدی گرفتم، خیلی ترسیدم از کرونا 

کتاب پیش گاج براش خریدم خودش کامل همه چیز توش نوشته روزی چند صفحه باهاش کار میکنم علوم ریاضی  ز ...

چه خوب، گاجینو مخصوص پیش رو میگی؟ 

یعنی بچه آسیبی نمیبینه؟  بهش فشار نمیاد؟ اصلا اگر خودم بهش آموزش بدم چی؟

توانایی بچه ها فراتر از ذهن ماس.بچه من سنجش رو مرحله اول رد شد گفتن بره متخصص.متخصص گف هوشش خوبه تو جمع نبوده دایره واژگانش کمه.رفت اول سال در حد صفر بود بعد رسید به بیست .خودمو مقصر میدونم چون دیر دست بکار شدم اگه مهد میرف فشار بش نمیومد ولی فک کن اگه یسال دیگه هم تاخیر میکردم اینده چ غصه میخوردم.همین ک از اطرافیا بشنوه دیر رفته مدرسه خودش ضربه جبران ناپذیریه. 

توانایی بچه ها فراتر از ذهن ماس.بچه من سنجش رو مرحله اول رد شد گفتن بره متخصص.متخصص گف هوشش خوبه تو ...

اره دقیقا

چون بچه حساسیه

میترسم به خودش بگن دیر اومدی و فلان

کلا بهم بریزه

وگرنه که توی این ایران یکسال دیرتر بری مدرسه هیچی نمیشه بخدا! 

چه خوب، گاجینو مخصوص پیش رو میگی؟ 

بله عزیزم بین ۴۰۰تا ۵۰۰ هزینه اشون میشه ولی من پرسیدم گفتن گاج از همه بهتر و کاملتره وگرنه کتاب زیاده

خمیر بازی و مداد شمعی و بقیه وسایل کاردستی رو هم بخر از کانالهای تلگرام یا اینستا برای آموزشش استفاده کن 

عزیزم الانم تا مدرسه خیلی وقت هست برای آموزش 

پیش بیرون که چیزی یاد نمیدن 

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
اره دقیقا چون بچه حساسیه میترسم به خودش بگن دیر اومدی و فلان کلا بهم بریزه وگرنه که توی این ایرا ...

چرا دیگه یسال عقبی.هوش بچه هرچی بیشتر پردازش کنه بیشتر پرورش پیدا میکنه .بنظر من تبلی نکن بچه رو اول ثبت نام کن.از الانم مطالب مهد رو یادش بده