2777
2789

خانومااابلخره تمومش کردم😭😭😭اونم تو روز تولدش😭 رفتنم شد کادوی تولدششش😭😭😭 دیگه نمیبینمش 

دیگه ندارمش. انقدی تو این چند ماه زجر کشیدم و خون دل خوردم که حد نداره 

دیگه تحملشو نداشتم. از خواب و خوراک افتادم درس و دانشگامو ول کردم 😭😭😭

تاکی باید زجر میکشیدم اخه 😭همه حرفامو بهش زدم و بلاکش کردم 😭 یه رب پیش با گوشی خواهرش یه وویس داده بهم 😭 صد دفه گوش دادم بهش 😭 غم دنیا ریخته تو دلم  نامزدیم قرار بود یه مدت دیگه عقد کنیم 😭نمیدونم قراره چطوری فراموشش کنم 😭😭😭 دعام کنین 😭

هیچ غمی از بین نمیره فقط با غمی بزرگتر از یاد میره .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی عزیزم چیشده 

سوزنت گیر نکنه... روی آدما، حرفا و اتفاقات... فقط رها کن، نیازی نیست دنبال تحلیل هرچیزی باشی، فقط بگذر...      تو حق داری  که حال دلت شاد باشه.تو حق داری که حالت خوب باشه.تو حق داری که لبت پر از خنده های قشنگ باشه.تو حق داری که جایی که دوست داری باشی.تو حق داری که کاری که دوست داری انجام بدی.تو حق داری که که به تمامی آرزو هات برسی.تو حق داری که حال دلت شاد باشه.تو حق داری که گاهی غمگین باشی.تو حق داری که گاهی از غصه پر باشی.تو حق داری که یه روزایی یا خودت تنها باشی.تو حق داری که یه روزایی از شدت درد گریه کنی.و من حق ندارم که تو زندگی تو دخالت کنم.من حق ندارم که قضاوتت کنم.همین.          کاربری سوممه
چرا

به هزار و یه دلیل 

ماباهم فرق داشتیم از همه لحاظ

فک میکردیم مهم عشقیه که بهم داریم 

هردومون زجر میکشیدیم بخاطر شرایطش 

به هزار و یه دلیل  ماباهم فرق داشتیم از همه لحاظ فک میکردیم مهم عشقیه که بهم داریم  هرد ...

عزیزم اگه دلایلی که میگی قابل حل، شدنه کنار هم بمونید و با هم از سر راهتون برش، دارین.  

چرا؟ اگ دلیل قانع کننده ای داری، مطمئن باش کار درستو کردی.

گذاشتم عقلم تصمیم بگیره

میدونستم بریم زیر یه سقف مشکلاتمون بیشتر میشه

عزیزم اگه دلایلی که میگی قابل حل، شدنه کنار هم بمونید و با هم از سر راهتون برش، دارین.  

قابل حل شدن نیس که نیس 😭

مشکل چی بود؟🥺

سوزنت گیر نکنه... روی آدما، حرفا و اتفاقات... فقط رها کن، نیازی نیست دنبال تحلیل هرچیزی باشی، فقط بگذر...      تو حق داری  که حال دلت شاد باشه.تو حق داری که حالت خوب باشه.تو حق داری که لبت پر از خنده های قشنگ باشه.تو حق داری که جایی که دوست داری باشی.تو حق داری که کاری که دوست داری انجام بدی.تو حق داری که که به تمامی آرزو هات برسی.تو حق داری که حال دلت شاد باشه.تو حق داری که گاهی غمگین باشی.تو حق داری که گاهی از غصه پر باشی.تو حق داری که یه روزایی یا خودت تنها باشی.تو حق داری که یه روزایی از شدت درد گریه کنی.و من حق ندارم که تو زندگی تو دخالت کنم.من حق ندارم که قضاوتت کنم.همین.          کاربری سوممه