2777
2789
عنوان

اسهال😂😭😭

169 بازدید | 12 پست

ببخشید خانوما گلاب به رو توپ 

من سه روزه دارم آنتی بیوتیک میخورم امشب اسهال  تقریبا شدید گرفتم از عوارضشه؟

البته در روز بیشتر هم مایعات مصرف میکنم

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺

موز بخور رسیدن نباشه ها موز سفت ماست آب رفته با پونه

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخورم اسهال نمیگیرم 

امان از اسهال بد دردیه😂😂

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

اره بعضیا اینوری غش میکنن بعضیا اون وری😑😑😑😑😑

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
من میخورم اسهال نمیگیرم  امان از اسهال بد دردیه😂😂

وای خیلی امیدوارم قط شه تا فردا

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺
کاش من معنی اینکه تو جمله جدی استیکر خنده میزارن و بفهمم

اقا ایموجی رو ول کنید دستم خورد اصلاا 🤣

وای خیلی امیدوارم قط شه تا فردا

عرق نعنا خوبه 

عرق آویشن برای اسهال عالیه 

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂