2777
2789

یا اقوامتون اگه قبل مرگ دیدن یکی میخواد بیاد ببرتشون یا خوابای این مدلی اگه دیدید بیاید تعریف کنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی فوت کرده تو اقوام دیگه زنده نشده بیاد برامون تعریف کنه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

من ت کما نرفتم ولی خب دیدم

مامانمم فقط روحش از جسمش جداشدع 

یه بنده خدایی داشتیم رفت ت کما با ضزیب هوشی۳ ولی نمیدونم چیزی دیده یا ن

ما هیچ الهی همه تُو:‌)‌‌...♡                                                         ماه رویِ مَن ..♡ چِطور میشِه نَپرستید خُدایی رو ک    تُورو دِلخواهِ مَن آفَرید!😌🤲🏻✨

من دخترعموم سه دقیقه ایست قلبی کرد گف دیدم رفتم داخل یه مزرعه گندم همش گندمارو کنار زدم و رفتم ب سمت یه نور بعد یهو برگشتم بنده خدا بعد دوسال فوت کرد بمیرم براش خیلی دلتنگشم

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

مادرم 

بین عمل یه تونل دیده بود 

که داشت میرفت توش 

و خیلی نورانی بود

میگفت حس خوبی داشتم 

که تموم شد و کم کم درد اومد سراغم و فهمیدم تو تخت بیمارستانم

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

نه نداریم 

خودم دیدم خواب نبود یه شرایط خاصی بود دیدم چله برداشته بودم ولی درسته یقین و ایمان‌رو‌قوی‌میکنه ولی ظرفیت روحی بالایی میخواد که من نداشتم و خیییییلی عذاب کشیدم و اذیت شدم 

مامان من خواب دیده بود پدر بزرگم که فوت کرده گفته قراره یکی از شمارو ببرم چن شب بعدش من سکته مغزی ک ...

پدر بزرگ منم اومده به خوابم 

گفت بین فامیل هامون 

فقط روح بچگی تو مونده 

اونم میاد اینجا 🙁

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌