2777
2789
عنوان

تکون نخوردن جنین کممممک

82 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

من الان ۲۵ هفته هستم، امروز آزمایش قند گلوکز داشتم از شبش ساعتای ۹ ناشتا شدم تا روز بعد ساعت ۸ رفتم آزمایشگاه شلوغ بود ۹ تازه نوبتم شد تا آخرین مرحله ک خون گرفتن شد و اومدم شد ۱۲ 

دیگ تموم ک شد حالم خیلی بد شده بود عرق کردم و رنگم حسابی پریده بود سریع اومدم خونه چای نبات خوردم و غذا

ولی بچم با اینکه روزای دیگ حسابی تکون میخوره امروز اصلا تکون نخورد هرچی چیز شیرین خوردم تکون نخورد فقط تکونای خییییلی ریز زیر شکمم داشت ولی هر روز قشنگ تکوناش واضحه از رو لباس حتی

خیلی نگرانم بنظرتون فردا برم واس معاینه؟؟؟

یه آبمیوه شیرین بخوره پهلوچپ بخواب همچین مث ماهی برات می‌چرخه نگران نباش

..بسم الله الرحمن الرحیم..اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧..توروخدابرای باردارشدن من ومادرای مثل من یکباربخونید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه آبمیوه شیرین بخوره پهلوچپ بخواب همچین مث ماهی برات می‌چرخه نگران نباش

وقتی میگی تکون ریز خب تکیه.یه موقع آهسته میشه میخواین دختره فسقلیت؟

..بسم الله الرحمن الرحیم..اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧..توروخدابرای باردارشدن من ومادرای مثل من یکباربخونید
وقتی میگی تکون ریز خب تکیه.یه موقع آهسته میشه میخواین دختره فسقلیت؟

اره عزیزم دختره

آخه چیز شیرین خیلی خوردم دراز کشیدم مث هر روز تکون نمیخوره تکونایی ک میگم خییییلی واضح نیستن 

عزیزم وقتی خیلی حرکت داری بچه هم باهات خسته میشه گاهی خواب عمیق میرن ریلکس یه لیوان ابمیوه بخور به پهلوی چپ بخواب تا نیم ساعت باید تکون بخوره

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
اره عزیزم دختره آخه چیز شیرین خیلی خوردم دراز کشیدم مث هر روز تکون نمیخوره تکونایی ک میگم خییییلی و ...

مهم اینه که وقتی یه چیز شیرین خوردی به پهلوی چپ دراز بکش و توی یه ساعت حداقل ۴ بار تکون یا حرکت داشته باشه خالا قوی یا ضعیفش مهم نیست

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
مگه نمیگی تکون ریز خورده خوب جای نگرانی نیست پس 

تکوناش هر روز خیلی واضحن قشنگ شکمم تکون میخوره ولی امروز چن تا تکون خورد ک خیلی واضحم نبود واس دلخوشیم هی با خودم میگم چرا تکون خورد خیلی نگرانم دعا کنین تا فردا خوب بشه 

آخه میگم شاید تا اونموقه چیزی نخوردم بد بوده

تکوناش هر روز خیلی واضحن قشنگ شکمم تکون میخوره ولی امروز چن تا تکون خورد ک خیلی واضحم نبود واس دلخوش ...

چون یه مدت طولانی چیزی نخوردی واسه اونه نگران نباش منم ویار دارم وقتی غذام کم میشه تکوناش کم میشه 

برای شما حالا از روی لباس میفهمی من ۲۴ هفتمه فقط تکون های ریزشو تا الان فهمیدم اونم گاهی که امروز رفتم سونو واسه رشدش دکتر گفت ماشالله تکون که میخوره شما متوجه نمیشی چون بارداری اولته خیالم راحت شد نگران نباش همون تکون های ریز رو هم میفهمی یعنی حال نی نی خوبه

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱