2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی....بیایین خانما

192 بازدید | 22 پست

چنتا سوال دارم

یکی اینکه اقای موزون این تجربه گرهارو چطوری پیدا میکنه؟

دوم اینکه به هرحال همه گناهکاریم وبرام جالبه همه تجربه گر ها میگن مرگ شیرینه و ازش نمیترسیم ینی واقعا از عذاب اونجا نمیترسن

اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎

کدوم شبکه میده 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم شبکه میده 

شبکه ۴

اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎
کاری ندارم به بهشت و جهنمش ولی مرگ تجربه شیرینیه 

من به شدت میترسم

اینها تجربه های نزدیک‌به مرگ هستش .

بعضیاشون احوالات سختم برخورد کردند

بعضی هاشونم نه لحظاتی داشتند که نمیخواستند برگردند....

در هر صورت روایت نقل به مضمون داریم که مومن مرگش مثل بو کردن گل هستش به همین راحتی....

*کاربر مرد*اگر دین ندارید آزاد مرد باشید....*امام‌حسین‌علیه السلام*
هنوز کامل نمردن که فقط روحشون خارج میشه اونم خیلی دور نمیشه از جسم یه حس رهایی دارن خدب

چی بگم والا من از قبرو عذابش و ...بشدت میترسم

اینها تجربه های نزدیک‌به مرگ هستش . بعضیاشون احوالات سختم برخورد کردند بعضی هاشونم نه لحظاتی داشتن ...

تجربه های سختشون چیابود

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

منکه مطمعنم اگه برم فقط میفرستنم تو اون تونل سیاهه دیگه در نمیام

از کجا اینقد مطمئنی

به نظرم هنوز هیچکدوم از این تجربه گر ها در محضر حساب و کتاب و مشخص شدن مسیر جهنم یا بهشت قرار نگرفتن چون هنوز کاملا نمردن.

اما به خود من شخصا دیدگاه جدیدی از مرگ داده

شاید ترسم کم شده

اما شدیدا به دنبال اصلاح خودم و رفتارم و حلالیت گرفتن افتادم

شبکه ۴

ممنون

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده