یکی اینکه اقای موزون این تجربه گرهارو چطوری پیدا میکنه؟
دوم اینکه به هرحال همه گناهکاریم وبرام جالبه همه تجربه گر ها میگن مرگ شیرینه و ازش نمیترسیم ینی واقعا از عذاب اونجا نمیترسن
اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎
هنوز کامل نمردن که فقط روحشون خارج میشه اونم خیلی دور نمیشه از جسم یه حس رهایی دارن خدب
چی بگم والا من از قبرو عذابش و ...بشدت میترسم
اینها تجربه های نزدیکبه مرگ هستش . بعضیاشون احوالات سختم برخورد کردند بعضی هاشونم نه لحظاتی داشتن ...
تجربه های سختشون چیابود
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
منکه مطمعنم اگه برم فقط میفرستنم تو اون تونل سیاهه دیگه در نمیام
از کجا اینقد مطمئنی
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده