2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی....بیایین خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 22 پست
به نظرم هنوز هیچکدوم از این تجربه گر ها در محضر حساب و کتاب و مشخص شدن مسیر جهنم یا بهشت قرار نگرفتن ...

قطعا هنوز تو مسیر بهشت و جهنم قرار نگرفتن

اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎

آقای موزون تجربه گرها رو به واسطه پزشکان یا معرف ها پیدا میکنند

حتی خود فرد میتونه ویدئو بگیره یا متن و براشون ارسال کنند بعد از بررسی و اطمینان حاصل کردن، برنامه شون رو ضبط میکنند

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه گرها حس رهایی براشون لذت بخش بوده

برخی گفتند مثلا می اومدند دنبالشون یا تونل سیاه مس اومد یا میرفتن بیابون اونجاها حس بد داشتند

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
از کجا اینقد مطمئنی

خخخخ نمیدونم حس میکنم..من نمازمیخونم روزه هم میگیرم..زن پاک و سالمی هم واسه شوهرم بودم و هستم ولی غیبت میکنم گهگاهی خودمم اعصابم خورد میشه..بعدش احساس پشیمونی دارم ولی بازم تکرارش میکنم

تجربه های سختشون چیابود

موردی یادم نیست...

ولی یکیشون داشت از لحظات سخت میگفت...

البته نترسید

امید به لطف الهی و کرم‌اهل بیت داشته باشیم.

همین‌شبها وبلکه همیشه در توبه بازه....

پس در حد توانمان سعی کنیم خدا آنقدر بهمان لطف کنه که دنیا بهترین هستش و خصوصا بهشت و  یقینا نزد خدا  و اهل بیت بودن  چیز دیگری است که با کاخهای بهشتی و نهر عسل و شیر و جنات تجری و حوریه و قلمان قابل قیاس نیست....

*کاربر مرد*اگر دین ندارید آزاد مرد باشید....*امام‌حسین‌علیه السلام*
منکه مطمعنم اگه برم فقط میفرستنم تو اون تونل سیاهه دیگه در نمیام

نه نا امیدی از رحمت خدا خودش باز گناه هستش....

پس از فرصت رمضان برای تعالی روحی استفاده کنیم.

*کاربر مرد*اگر دین ندارید آزاد مرد باشید....*امام‌حسین‌علیه السلام*
موردی یادم نیست... ولی یکیشون داشت از لحظات سخت میگفت... البته نترسید امید به لطف الهی و کرم‌اهل ...

بله ممنون

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻