2777
2789
عنوان

اس پسندی

43 بازدید | 6 پست

سلام 

بچه ها من ی مشکلی ک دارم اینه که باید همه چی از نظر خودم عالی باشه 

مخصوصا تو رابطه با آدمای اطرافم .. ینی من همه طوره برای طرف هستم ‌توقع دارم اونم باشه

سر همین خیلی دلم میگیره اذیت میشم ‌.. یهو عصبی میشم با طرف دعوا میکنم :///// بعدم گریه میکنم پیشمون میشم ‌...

کلا دلم میخاد یکی اینطوری ک خودم هستم برای خودم باشه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه من حتی با رفیق های دخترم اینطوری ام 

منم همینطور 😐 مثلا من کسی بهم پیام بده در جا جواب میدم حالا اگه اون طرف اینطوری نباشه دیگه دوستیم به هم میخوره

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
منم همینطور 😐 مثلا من کسی بهم پیام بده در جا جواب میدم حالا اگه اون طرف اینطوری نباشه دیگه دوستیم ب ...

من یه هفته هست رل زدم خب 

بعد دیشب همینطوری شدم الکی گیر دادم قهر کردم .. بلاک هم کردم .. صبح پشیمون شدم انبلاک کردم بعد امروز پیشش بودم تازه فمید دیشب تا صبح بلاک بوده 😂 چون پروف نداشتم نفمیده ‌.. بعدش دگ گفت که اره من سرکار میرم اینا .. یکم کوتاه اومدم 

منم همینطور 😐 مثلا من کسی بهم پیام بده در جا جواب میدم حالا اگه اون طرف اینطوری نباشه دیگه دوستیم ب ...

رفیق چند سالمو سر همین موضوع از دست دادم 

بعد چند هفته پشیمون شدم بش پیام دادم بی محلی کرد .. باز خراب شد البته این دفعه برای همیشه 🥲