2777
2789
عنوان

قبولی در مدرسه نمونه دولتی

20699 بازدید | 47 پست

اگه معدلم بالای 17 باشه اما آزمونشو عالی بدم قبول میشم؟

اونم با وجود اینکه فقط برایتجربی 20 نفر فکرکنم بر میدارن

نهم به دهمم رو میگم

چرا میخوای بری نمونه؟ من بدترین اسیب های روحی مو تو نمونه دولتی خوردم... تمام زندگی و نوجوونی تو باید بزاری برا درس و رقابت با همکلاسی هات همیشه تحقیر شدم اونجا، به خاطر نمره ی 18 تمام تابستون هم باید تژدیدی میخوندم افسردگی گرفته بودم گریه میکردم و داد میزدم میخوام بمیرم از ترس تحقیر و کم شدن نمره و.... همش باید با مخ ها رقابت میکردم، جمعه ها هم درس، تا نصف روز مدرسه.... تا اینکه سال سوم راهنمایی برگشتم مدرسه عادی و زندگییییی برام بهشت شد راحت شدم و همیشه خودمو سرزنش میکنم که چرا رفتم

دوس داشتین خاطره بارداری و زایمانم تو تاپیکام هس بخونین
چرا میخوای بری نمونه؟ من بدترین اسیب های روحی مو تو نمونه دولتی خوردم... تمام زندگی و نوجوونی تو بای ...

میدونم عزیزم 

هرچیزی سختی خودشو داره

تو نمونه دولتی نکات کنکوری میگن از الان برای کنکور کار میکنن

اما تو مدارس عادی اینطور نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مصلی نژاد درس خوندم.عزیزم با عرض معذرت اونجا برات نرید...،هیچ فرقی با عاااااادی نداره،هیچی،اینقدر الکی سخت میگیرن وقت برای کنکور نداری،نمی تونی برای کنکور مدرسه رو بپیچونی

خواهر های عزیزم لطفا یه صلوات هدیه کنید به قلب مهربون آقا امام زمان (عج)
میدونم عزیزم  هرچیزی سختی خودشو داره تو نمونه دولتی نکات کنکوری میگن از الان برای کنکور کار م ...

من نمونه دولتی بودم

اینجوری نبود

حتی مثلا درسهای اختصاصی خیلی مهم توی کنکور هم معلم درست و حسابی نداشتیم.... هر سال هم بچه ها اعتراض میکردن ولی باز همون آش بود و همون کاسه

اصلا یادم نیست عزیزم 

ولی از من میشنوی کلا مدارس دوره ی دوم اونم دولتی زیاد تره برای خودتو کنکور خورد نمی‌کنن، در کنار مدرسه باید حتما کلاس بیرون بری برای تست

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

کنکور ربطی به مدرسه نداره 

چون هیچ مدرسه ای تستی کار نمیکنه 

من الان نمونه ام 

برنامه ریزی دارم خودم تستی کار میکنم 

آزمونشم خیلی خیلی راحته 

فقط اگه غلط نزنی .

فقط یه سوال 

چرا داری میری تجربی ؟

اینم بگم ،نمونه قبول نشدی برو خداروشکر ،سختی از این نظر میگیرن که شعارشون اینه،معلم در حد کتاب درس بده ،دانش آموز در حد المپیاد امتحان بده،دانس آموز خودش باید بخونه،از رو کتاب های کنکور

خواهر های عزیزم لطفا یه صلوات هدیه کنید به قلب مهربون آقا امام زمان (عج)

اره ریاضیتو باید خیلی خوب بزنی که قبول شی 

منم نمونه دولتی خوندم 

خیلییی سخت بود و واقعا اذیت شدم و فشار روانی روم بود ولی اگه برگردم بازم همین مسیر رو میام 

حد اقلش اینه که با چهار تا ادم لول بالا دوست شدم 

وضعیت مدارس دبیرستان های عادی دخترونه خیلی سمیه که خداروشکر من تجربه نکردم

میدونم عزیزم  هرچیزی سختی خودشو داره تو نمونه دولتی نکات کنکوری میگن از الان برای کنکور کار م ...

اشتباه میکنی اتفاقا برعکس انقدر بهت سخت میگیرن راجع به درسای مدرسه نه میتونی نری سر کلاس نه میتونی کنکوری بخونی