2777
2789
عنوان

دانشگاه چی بپوشم

2529 بازدید | 47 پست

قدم 163و لاغر هستم خیلی کاهش وزن داشتم و الان 47کیلو ام متاسفانه🤦

به نظرتون چه تیپی برای دانشگاه انتخاب کنم؟!

لطفا کمکم کنید

به نظرتون کفش لوفر با سه سانت پاشنه داره تقریبا و شلوار پارچه ای راسته که یکم پاچش گشاده بیوفته رو کفش با مانتو کوتاه جلوباز برای دانشگاه خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مانتو جلو بسته بهتره بنظرم برای دانشگاه

اخطار🚫                                                                                            با شماره مادربزرگم وارد شدم دیگه تعلیق نکنید🔪

با مغنه

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

اگه برا درس میری تیپ ساده. اگه هم برا درس هم پیدا کردن جفت آیندت 😂😉 تیپ خفن😂

مطالعه زندگیتو نجات میده حتی اگه تمام درهای دنیا بروت بسته باشه 😉😊 یه استاد جوانم ۳۸ سالمه.یه کوچلوی جمع جور مجرد😊😊😊 قرار کلی  کشور بشناسم ولی اول کشور خودمونو بشناسیم چون کاملا اصیله 🇮🇷🇮🇷🇮🇷. دووم اونا. 😊😊😊😊😊

کفش کتونی ورزشی نه ها از این مشکی یا سفید ها که چرمیه با کوله ی  چرمی و شلوار جین مانتو ساده راحت جلو بسته تا زانو رنگ های تیره یا خنثی من خودم مانتوی کتی میپوشم خیلی شیک و رسمی میشه البته تیپت به رشته هم مرتبطه

با مغنه

این خو لباس خونگی تو مهمونی😉😉

مطالعه زندگیتو نجات میده حتی اگه تمام درهای دنیا بروت بسته باشه 😉😊 یه استاد جوانم ۳۸ سالمه.یه کوچلوی جمع جور مجرد😊😊😊 قرار کلی  کشور بشناسم ولی اول کشور خودمونو بشناسیم چون کاملا اصیله 🇮🇷🇮🇷🇮🇷. دووم اونا. 😊😊😊😊😊
اگه برا درس میری تیپ ساده. اگه هم برا درس هم پیدا کردن جفت آیندت 😂😉 تیپ خفن😂

من ی چیز خوب و خوشگل میخوام از اینا که هم شیک باشه هم به روز باشه هم جلف زننده نباشه هم عیب هامو بپوشونه