2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چون گناه ما اصلا سمتش نمیریم نماز میخونم بعدش از خدا میخوام انشالله دراهم کمکم کنه خودمم تلاشمم میکنم. 

گناه خواهر گناه

مطالعه زندگیتو نجات میده حتی اگه تمام درهای دنیا بروت بسته باشه 😉😊 یه استاد جوانم ۳۸ سالمه.یه کوچلوی جمع جور مجرد😊😊😊 قرار کلی  کشور بشناسم ولی اول کشور خودمونو بشناسیم چون کاملا اصیله 🇮🇷🇮🇷🇮🇷. دووم اونا. 😊😊😊😊😊
دوست عزیز مشخصه تو شرایط سختی هستی اما دعا نویس اولش جواب میده بعد سنگینی و انرژی منفی به همراه داره

چیکار کنم خب 😞😞😞😞 

به در بسته خوردم😭😭😭😭همه راه ها رو رفتم نشده تنها امیدمه این 

عزیزم خودت لاید تلاش کنی دعانویس ارتباط داره با اجنه بعدش کلی انرژی منفی و بعد بختی میاره برات

مطالعه زندگیتو نجات میده حتی اگه تمام درهای دنیا بروت بسته باشه 😉😊 یه استاد جوانم ۳۸ سالمه.یه کوچلوی جمع جور مجرد😊😊😊 قرار کلی  کشور بشناسم ولی اول کشور خودمونو بشناسیم چون کاملا اصیله 🇮🇷🇮🇷🇮🇷. دووم اونا. 😊😊😊😊😊
نه چون گناه ما اصلا سمتش نمیریم نماز میخونم بعدش از خدا میخوام انشالله دراهم کمکم کنه خودمم تلاشمم م ...

چیکار کنم خب 😞😞😞😞 

به در بسته خوردم😭😭😭😭همه راه ها رو رفتم نشده تنها امیدمه این 

چیکار کنم خب 😞😞😞😞  به در بسته خوردم😭😭😭😭همه راه ها رو رفتم نشده تنها امیدمه این

میخوای بگو مشکلت چیه راهنماییت کنیم . شاید درت باز شه با دعانویس ولی مشخص نیس بعد باز شدن در چ اتفاقاتی تو زندگیت رقم میخوره

میخوای بگو مشکلت چیه راهنماییت کنیم . شاید درت باز شه با دعانویس ولی مشخص نیس بعد باز شدن در چ اتفاق ...

یکیو دوس دارم دوطرفس عشقمون خانوادم شدید مخالفن سعی کردم جدا شم ازش کات کردم نشد دلم آشوبه طاقت نمیارم دور باشه ازم 

شما عقد بودی یعنی الان جدا شدی؟؟

یکیو دوس دارم دوطرفس عشقمون خانوادم شدید مخالفن سعی کردم جدا شم ازش کات کردم نشد دلم آشوبه طاقت نمیارم دور باشه ازم 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز