2777
2789
عنوان

ختم صلوات برای خودم. ( کمک میخام)

115 بازدید | 12 پست

سلام همراهان عزیز. طاعات و عبادات شما قبول درگاه حق. 

من واسه خودم ختم صلوات چهارده هزار تایی برداشتم (به نیت 14 معصوم علیه السلام)، برای حل مشکلات و  حاجات شخصی ام که خیلی مهم و ضروری هستند. 

اگر دوس داشتید، مقداری شو شماها به نیابت از من  قبول کنید تا زودتر تموم شه. انشاءالله شما هم به خواسته های معقول و مشروع خودتون برسید و همیشه شاد و سلامت و موفق باشید دوستان نازنین. 

فقط لطفا ذکر کنید که چند تا قبول می کنید. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست عزیز لحنت صحبتت دلم رو شکست بله من خمس مالم رو میدم من رد مظالمم رو دادم حتی توی بارداری ماله کسی که خوردم  و من نشناختم  پولی رو به عنوان رد مظالم دادم 

این که فرمودی مادرت نگفت این میوه رو از کجا آوردی یه صندوق میوه رو که جا به جا نکردم دو تا شلیل گذاشتم تو کیفم آوردم واسه مادرم به جای این که خونه معلم بخورم نخوردم آوردم واسه مادرم 

دوست عزیز مادر من حروم خور نبوده 

ما فقر شدید داشتیم ان شالله شما هیچوقت گرفتارش نشی من الان نیاز مالی ندارم و همسرم مهندس فقط خاطره ایی از گذشته رو گفتم و به نظرم این خانم بهتر بود می‌گذشت تا خدا هم یه جایی ازش میگذشت

دوست عزیز لحنت صحبتت دلم رو شکست بله من خمس مالم رو میدم من رد مظالمم رو دادم حتی توی بارداری ماله ک ...

عزیزم مگه نوشتار، لحن رو منتقل می کنه که شما میگید لحن صحبتم، باعث دلشکستگی تون شده؟! 

در هر صورت بنده هیچ جسارتی نکردم! 

داریم صحبت می کنیم! 

هر چی گفتم، طبق گفته های خودتون بود. 

در ضمن تقریبا تمام انسان ها، طعم فقر و نداری رو قطعاً در یک برهه ای از زندگی شون چشیدند. 

چون شما فرمودید در حال حاضر اهل حلال و حرام هستين، با خودم گفتم لابد مادرتون هم قطعاً همینطور هستن، پس چجوریه که چیزی نگفتند........... 

من خودم یادمه وقتی هنوز مدرسه نمی‌رفتم،  از سوپر میوه ی سر کوچه مون، چند تا دونه گیلاس برداشتم، رفتم خونه بشورم بخورم، خیلی بچه بودم نمیفهمیدم، مامانم دید پرسید از کجا گفتم از داخل سینی سوپر میوه برداشتم، همونجا حاضر شد منو برد اونجا گفت بریز سر جاش، این حرام است! 

دوست عزیز لحنت صحبتت دلم رو شکست بله من خمس مالم رو میدم من رد مظالمم رو دادم حتی توی بارداری ماله ک ...

ولی باز هم نظرم اینه که اون خانوم هرگز نباید یک دزد رو ببخشه! 

بخشش در همه جا قشنگ نیست واقعا.