2777
2789
عنوان

من دل کندم مثلاً...

121 بازدید | 10 پست

ولی دل اینو ندارم کنار یکی دیگه ببینمش...😢😞 

نیاز به درد و دل دارم یکم بیاین یکاری کنین از سرم بپره 🙁 

میدونم خیلی وقت گذشته میدونم اون داره زندگی میکنه و عشق حالشو همه اینا رو میدونم ولی چه کنم دله دیگه چجوری حالیش کنم😞

بار الهی داده و نداده ات رو شکر💌💟💞💜💓💜💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم درد تو رو دارم عشق من ازدواج کرده خیلی میرم تو فکرش هنوزم خیال بافی میکنم که شاید برگرده خیلی افسردم اینا رو گفتم بدونی تنها نیستی خیلی از آدما تو یه مقطع از زندگیشون این جور درد ها رو تجربه میکنن قوی باش و سعی کن اهمیت ندی به فکرهای توی ذهنت

منم درد تو رو دارم عشق من ازدواج کرده خیلی میرم تو فکرش هنوزم خیال بافی میکنم که شاید برگرده خیلی اف ...

آره دقیقا فکرای تو ذهنم بیشتر اذیتم میکنه و رفتارایی که نشون میده من بازیچه بودم فقط 

من قصد فضولی و کنترل زندگیت رو ندارم ولی تاپیکاتو خوندم به نظرم بهش بگو انقدر دوستش داری میدونم یه ب ...

ممنون از راهنماییتون عزیزم 🙏 🌹🌿

گفتم ولی بدتر خودشو گرفت و هیچ تلاشی هم نکرد و کلا بدتر جوری رفتار کرد نشون داد که اصلا اصلا نمی‌خواد منو 

منم دیگه دارم کم کم یاد میگیرم فراموش کنم و به یکی دیگه فکرکنم و پذیرفتم برای هم ساخته نشده بودیم 

ازدواج هم نمیدونم فکرکنم فعلا مجرد ولی شاید تو آشنایی با یکی هست...