2777
2789
عنوان

موهام پراز موخوره شده

247 بازدید | 18 پست

ماه پیش دوجلسه بری موخوره گیری باقیچی  رفتم ولی دیدم فایده نداره دیگه نرفتم الانم میخوام برم کوتاه کنم ولی هفته ی بعدعروسی دعوتم  میترسم تافته ی بعد بیشتر بشه ازنظر شما الان کوتاه کنم یا وایسم بعد از عروسی آخه میخوام پسرونه کوتاه کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم موهام افتضاح موخوره  داشت هرچقد میزدم بازم میفتاد از شونه هام کوتاه کردم خیلی راحتم شکر خدا ندارم هنوز

نامه ای به ادم های سمی زندگیم:نبودنت؛آرامشی دارد که مپرس! 👋
همین الان داشتم راجب این تاپیک میزدم . منم موهام داغونه . خیلیییی میریزن . مامانم بردم کوتا کردم انق ...

قرص زینک پلاس برا ریزش مو خوبه

مَن تَمامم پُر ازين حالتِ بي حوصلگيست💔
از نظر من بخاطر موخوره کوتاه نکن ، اموزش موخوره گیری رو از یوتیوب ببین بده خواهری کسی برات انجام بده ...

دوجلسه رفتم انجام دام ولی دیگه مویی برام نمونده هم کم پشت شده هم موخوره هاش بیشتر شده

منم میخوام اونقدری کوتاه کنم که ازشر موخوره ها راحت شم 

من راحتم الان شستنشم اسونه اونقد موهام موخوره داشت البته جلوی موهام

نامه ای به ادم های سمی زندگیم:نبودنت؛آرامشی دارد که مپرس! 👋
دوجلسه رفتم انجام دام ولی دیگه مویی برام نمونده هم کم پشت شده هم موخوره هاش بیشتر شده

روغن آرگان بگیر حتما بعد حموم استفاده کن

منم موهامو کوتاه کردم ولی موی دخترم خیلی زیباست بخاطر همین خیلی ازش مراقبت میکنم روغن آرگان براش میزنم و ماهی یبار نوک‌گیری و موخوره گیریش میکنم

حالا اگه کوتاه کردی بهش رسیدگی کن که دیگه سالم بلند بشه

مَن تَمامم پُر ازين حالتِ بي حوصلگيست💔