2777
2789

من حدود دو ساله مشکل معده دارم. پارسال آندوسکومی، میکروب معده و ورم معده، فتق و پولیپ داشتم. درمان کردم. آندوسکوپی جدیدم، ورم معده متوسط و خراش های سطحی بود. یک ماهه دارم قرص برای زخم ها میخورم. ولی بعد غذا حالت تهوع و بادگلو زیاد پیدا میکنم و خیلی اذیت میشم. دارو دومپریدون، نولپازا، سوکرالفیت،دایمتیکون میخورم. قرص شیرین بیان هم خودم خریدم دکتر اجازه مصرف داد. کسی رو دیدین اینجوری باشه و خوب شه، چیکار کرده؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرص کلگارد بخور 

این قرص چی هست؟ برای چی خوبه؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
منم خیلی معدم‌ اذیته ولی از آندوسکوپی میترسم .توروخدا درد داره ؟

نه بابا، اصلا درد نداره. البته با بیهوشی. بیهوشی عمیق نیست

دکتر خیراندیش رو میشناسی؟ تو گوگل یا یوتیوب سرچ کن مشکل معده دکتر خیراندیش یا تبریزیان

تنها چیزی که ازش میاره اینه که بارهنگ رو با عرق نعنا بجوشون و .... . من بارهنگ رو با اب جوشوندم یه مدت. همراه بقیه کارها و داروها، ولی بعد یه دوره دوباره بر میگرده

واسه معده اس من خودم زخم معده دارم خوردم یه ماهیی خوب شدم 

شما تهوع و بادگلو هم داشتین؟ خوب شد، 

این قرص اون حالت از بین میبره 

ممنون عزیزم

عزیزم 

حق با شما بود من نباید سریع عصبی میشدم و حرف میزدم حلالم کن 

اونجا تو جمع هم ازت حلالیت طلبدم اما نبخشیدید 

گفتی ریپلای نکنم که نمیخونید درخواست دوستی دادم قبول نکردید نمیخام هیچوقت دلی رو برنجونم حتا به شوخی 

ازتون شرمندم و حلالم کنید 

اگر بخواید میرم تک تک کسایی که ریپلایم کردم میگم که اشتباه قضاوت کردم 

بدونید فقط خون من جوش اومد که خارجی ها به ما و عقایدمون اهمیت نمیدن و ما انقد داریم برای اونا ارزش قائل میشیم اونا هرجور هستن برای خودشونن. 

بازم شما نبودید به یه کاربر همین حرف و زدم که من بخاطر اینک خونم جوش اومد این حرفارو زدم 

بازم لازم هس میرم به همه کاربرایی که ریپلایم کردن میگم ک حق با شماس 

و باور کنید فقط شوخی بود از طرز تایپ کردنم هم مشخص بود ولی بازم ازتون حلالیت میخام

فقط نمیخام دینی گردنم باشه و نارضایتی پشت سرم 

سنم کمه و زود عصبی میشم به عنوان خواهر کوچکترتون منو ببخشید خانمی

امیدوارم پیاممو جواب بدی گلم 🤗