2777
2789

من رفتم سنو گفت هفت هفته ای و نوشته جنین 9میلی متره اما تو نت زدم نوشته تو هفت هفته تقریبا 40تا42میلی متره بنظرتون اشکال نداره؟ اگ مشکل داشت میگفت فقط به من گف هفت هفته ای و برو واسه 5هفته دیگ بیا واس غربالگری اگ مشکلی خدایی نکرده باشه سونوگرافی میگ دیگ نه؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بیشتر آدم می‌ترسه 

من که اصلا جرات ندارم دیگه مطلب بخونم در مورد بارداری اوایل که تازه فهمیدم باردارم تا هفته ۷هیچ علایمی نداشتم بعد که میخوندم ممکن خطرناک باشه از بس استرس داشتم که نگو الان بعضی روزا نمیتونم هیچی بخورم از بس تهوع دارم فقط میگم چرا انقدر به خودم استرس دادم

من که اصلا جرات ندارم دیگه مطلب بخونم در مورد بارداری اوایل که تازه فهمیدم باردارم تا هفته ۷هیچ علای ...

الان چند هفته این من ۱۴هفته ام الان حالت تهوع بهتر شده خدا روشکر

اینجا نمیشود تو را نداشت و زنده ماند باور کن.....!