2777
2789

عزیزان دل ۷۹ایا بیان اعلام حضور کنن اگه شماهم ۷۹ایی میشناسین تگ کنین لطفا🤗

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا حالا

خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲                      🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀                               😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊                         اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐                 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455

۷۱ی هستم بیام

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
من ۷۶ هستم نیام🥺🥺

بیا قشنگم😂

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
ما قدیما به خودمون می گفتیم ۷۹ ای چون ورودی ۷۹دانشگاه بودیم     ما هم قبوله

جوون باوو😂

۷۱ی هستم بیام

بیا چش قشنگ😁

چرا حالا

میخواییم اتحاد گوگورویو تشکیل بدیم شما نمیفهمین تباها😂

میخواییم اتحاد گوگورویو تشکیل بدیم شما نمیفهمین تباها😂

😂😂😂😂😂😂😂من بهمن ۷۸ ام حساب میشم یانه😂😂😂😂

خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲                      🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀                               😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊                         اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐                 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455
😂😂😂😂😂😂😂من بهمن ۷۸ ام حساب میشم یانه😂😂😂😂

بالاخره ارتشمون جذابم لازم داره😂

بالاخره ارتشمون جذابم لازم داره😂

نگو که منم😂😂😂😂😂😂😂