2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زمانی که نمیدونستم چیه هم به خیلی چیزاش معتقد بودم و واقعا هم درسته و قبولش دارم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

اصلا معتقد نیستم،اگر واقعا اینقدر تاثیر داره پس اونایی که فنگ شویی انجام میدن باید ثروتمندترین و خوشبخترین آدمای دنیا باشن نه اینکه برای ۲۰۰ هزار تومن پول بیان بشینن برای ما طرح بریزن

اصلا منطقی نیست

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
یکی بگه این فنگ شویی چیه هی بلاگرا میگن

ایجاد انرژی مثبت .مثلا چیدمان خونه رو اصولی بچینی ک باعث انرژی مثبت بشه 

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

تا حدودی

در حمام و دستشویی همیشه باید بسته باشه چون انرژی منفی داره

آب راکد،موی ریخته شده روی رمین،وسایل اضافی که تو کمد و کابینت جا گرفته،انباشتگی،وسایل شکسته و خراب و کهنه تو خونه نباشن چون انرژی منفی داره

ظرف توی سینک نباشه

مبلها و وسایل از دیوار فاصله داشته باشم برای جذب ثروت و پخش شدن و گردش انرژی به طور مساوی در خانه

روشن کردن عود و چرخاندن در خانه

روشن کردن چراغ قبل از غروب آفتاب

آینه مقابل در ورودی نباشه انرژی رو‌منعکس می‌کنه به بیرون

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️
چیه بمنم بگو😶

یه سرچ کن راجع بهش عزیزم، راجع به نظم و ترتیب وسایل و انرژی که به افراد خانواده میذاره تمرکز داره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اصلا معتقد نیستم،اگر واقعا اینقدر تاثیر داره پس اونایی که فنگ شویی انجام میدن باید ثروتمندترین و خوش ...

خیلی وقت ها ثروتمند بودن به منزله قناعت و لذت از چیزی که داریم🌷ما بختیاری هستیم و تو فرهنگمون خیلی از اینا رو رعایت میکنیم بدون اینکه اکثرا بدونن فنگ شوی  چی هست

خیلی وقت ها ثروتمند بودن به منزله قناعت و لذت از چیزی که داریم🌷ما بختیاری هستیم و تو فرهنگمون خیلی ...

عزیزم به نظرم ربطی به قومیت نداره

مرتب بودن وسایل،گردگیری،دور ریختن کهنه ها و آشغالا ،انرژی مثبت ،یا حالا کلا این چیزا از قدیم بوده و هر آدم نرمالی همیشه اینارو رعایت میکرده،مثلا توی احادیث گفته شده مراقب باشید وقتی ناخن میگیرید توی خونه نریزه،حالا تحت عنوان فنگ شویی دوباره داره همینا تکرار میشه

به نظرم بیشتر سو استفاده از یه اسمه وگرنه چیز جدیدی نیست واقعا

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
عزیزم به نظرم ربطی به قومیت نداره مرتب بودن وسایل،گردگیری،دور ریختن کهنه ها و آشغالا ،انرژی مثبت ،ی ...

شاید شما درست میگید، میگم که ما هم روشن کردن چراغ قبل غروب و به قول شما ناخن و خونه جارو کردن و اینا رو داریم  هرچند نسل جدید توجهی ندارن ولی من به شخصه وقتی رو نظمم خیلی حال بهتری دارم... حالا هر کلمه ای میخواد اسمش باشه