2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جفتش خوبه ولی من طراحی دوخت لباسو انتخاب کردم پول خوبیم توش هس

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد

هرکدوم بیشتر دوست دارم 

طراحی دوخت خوبه ولی همه دارن میرن من خودم که دوست زیاد ندارم سه تا میشناسم که طراحی دوخت میرن 

نقاشی هم خوبه 

نمیدونم ادم به هرچی علاقه و استعداد داشته باشه و تلاش کنه میتونه توش بهترین باشه موفق بشه

من عاشق جفت این رشته ها بودم . ولی رفتم گرافیک.بنظرم برو گرافیک.طراحی دوخت و خیلی دوست دارم یعنی اگ میشد دو رشته بخونم قطعا میخوندم.ولی گرافیک بهتره همون زمان هم میتونی وارد بازار کار بشی.خیاطی باید کلی بگذره تجربه و این داستانا.. بنظرم درامد گرافیک خیلی عالی تره .و هم اینک تو رشته گرافیک چندین فن و کار و یاد میگیری.اما طراحی دوخت ی مبحث و یاد میگیری... بنظرم برو گرافیک اگ علاقه داری،اگ ب اینده ش هم فکر میکنی ک نونت ت روغنه.. خیاطی هم در گنارش ادامه بده.من ک همین کارو کردم چون دیونه ی جفتشونمممم

حال ندارم.
گرافیک چه کارایی داره

عکاسی . طراحی. نقاشی مداد رنگی.کلا با همه ابزارا کار میشه تو گرافیک.ابرنگ مداد رنگی گواش رنگ روغن..

سال آخر هم طراحی جلد مجله و طراجی لوگو و طراحی کارت ویزیت و این داستانا داره. طراحی سیاه قلم هم خیلی کار میشه... هر کدوم این کارا خیلی دارمد خوبی داره... ی خلاصه گفتم ازش

حال ندارم.