2777
2789
عنوان

چرا قیافه دختر و پسرای الان به سنشون نمیخوره؟😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 25 پست
دقیقا من خودم اصلا اصلا آرایش نمیکنم وقتی میرم تو خیابون میبینم همه آرایش کردن و تیپ های آنچنانی ز ...

منم همینطورم ولی خجالت نداره . انتخاب ما بوده و ارزشمند هم هست‌.‌

اما یه ضد آفتاب رو بزن واسه جلوگیری از پیری و چروک پوست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلاح ابرو جوش صورت اضافه وزن تیرگی پوست ریزش مو وکم پشتی مو همه اینا سن روبیشتر نشون میده  وق ...

پسرا هم صورتشون جوش میزنه ولی خیلی راحت پوستشون درست میشه😭

دقیقا من خودم اصلا اصلا آرایش نمیکنم وقتی میرم تو خیابون میبینم همه آرایش کردن و تیپ های آنچنانی ز ...

اره منم پیش اومده بدون ارایش رفتم بیرون احساس کردم زمین تااسمون بااونا فرق دارم😐

خدایا نینی تو دلم سالم و صالح حفظش کن🥺❤💋      خداجونم دامن همه منتظرارو سبز کن الهی امین💚🤲

بنظرم بخاطر نوع آرایش و مدل ابروشونه که سن رو بیشتر نشون میده

دختر خواهرشوهر منم 19 سالشه به سنش 21 و 22 میخوره

از وقتی 13 سالش بود داخل مراسما لنز رنگی و خط چشم و.. داشت ولی بجای 13 به 16،17 ساله میخورد

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
پسرا هم صورتشون جوش میزنه ولی خیلی راحت پوستشون درست میشه😭

گندش بزنن 

فقط ماییم که باجوش لک قهوه ای میشه مث این زامبیا

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
اره منم پیش اومده بدون ارایش رفتم بیرون احساس کردم زمین تااسمون بااونا فرق دارم😐

وای یعنی همسنای من یه جوری به خودشون میرسن که زنای متاهل انقدر به خودشون نمیرسن🤣🤣🤣

آرایش کردن سن رو خیلی بیشتر نشون میده

آره خیلی تاثیر داره

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است