2777
2789

شوهرم کارمنده هرچی پیراهن میخریم سر ی ماه نشده رنگش میره دیگه خسته شدم.خدایی اخری رو دونه ای۵۰۰ خریدلطفت اگه مارک خوبی میشناسید معرفی کنید

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با آب داغ نشستی پیرهن رو؟

ن والا

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
جنس ترک بخر

چ برندی

برند جوان عالیه تو بزرگراه رسالته بره اتوبان ،  عالیه فکر کنم قیمتش ۵۰۰ تومن اینطورا باشه

جدی؟جنسش خوبه؟

سلام دوستان ما یه فروشگاه لباس داریم که انواع پیراهن مردانه هم تولید کردیم و کار های خودمون و یا کار های با کیفیت بازار هستش . اول کارمون هست ازمون حمایت کنید لطفا که کارمون بگیره . از لینکی که میذارم بازدید کنید و پیراهن هامون و ببینید و لطفا به دوستانتون هم معرفی کنید مارو

https://zeusclothess.ir/menswear/men-shirt/