2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو هفته اختلاف به خاطر اختلاف تاریخ پریود هست و تاریخ تخمک گذاری و لقاح که معمولا دو هفته فرق داره . همه دارن طبیعیه . شما با تاریخ پریودت حساب کن هشت هفته برو زودتر بری میگن ساک رو دیدن قلب رو ندیدن در حالی که کاملا روال طبیعیه ولی تو کلی استرس میکشی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دو هفته اختلاف به خاطر اختلاف تاریخ پریود هست و تاریخ تخمک گذاری و لقاح که معمولا دو هفته فرق داره . ...

واسه دهم وقت دارم که میشم هشت هفته و یک روز بخاطر عجله شوهرم گفتم فردا برم 

میمونم تا همون ۱۰ام توکل به خدا

واسه دهم وقت دارم که میشم هشت هفته و یک روز بخاطر عجله شوهرم گفتم فردا برم  میمونم تا همون ۱۰ا ...

عجله چرا ؟ مگه زودپزه ؟ میخواد فردا دنیا بیاری براش ؟ 😉😂😂

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
زود رفتی

شیاف اشتباه گذاشته بودم مجبور شدم برم پیش دکترم اونم سونو کرد بعد تا دید دوهفته اختلاف داره و ساک کوچیکه باز گف یجا دیگه فردا برو سونو واژینال که دیگه به حرفش گوش ندادم