2777
2789
عنوان

چرا بچم راه نمیوفته😪

890 بازدید | 22 پست

سلام دوستان پسرم۱۸ ماه داره ولی هنوز راه نمیره همه چیش خوبه از نظر هوش و صحبت کردن ولی خیلی شلو وله ب مبل میگیره میره ولی هنوز مستقل واینمیسته اصلا.خیلی نگرانم کسی بوده بچش دیر راه رفته باشه مشکلش چی بوده؟

پسر من 10 روز دیگه 18 ماهش کامل میشه 

وروجک منم مبل رو میگیره راه میره

طبیعیه نگران نباش

پسرخواهرم تو 10 ماهگی تند تند میدویید

هر بچه ای یجوره 

مثل حرف زدن، یکی دیر یکی زود

همینکه با نگهداشتن مبل راه میره جای نگرانی نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر زاده من ۲ سالگی راه نمیرفت هی این دکتر اون دکتر هی گفتن چیزیش نیست یهو پاشد وایسادو راه رفت یه سری بچه ها دیر راه میوفتن نگران نباش ولی بیخیالم نباش خواهرم دکتر اینا بردش خیالش راحت شد بعد بچه خودش راه افتاد

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...

شماهم کمکش کنید .یک طرف اتاق پدرش و یک سمت شما بنشینید و تشویقش کنید به اومون سمتتون.از بغل پدر به سمت شما و بغل شما و بالعکس.عصاره قلم گوساله،پای مرغ و ماهیچه گوسفندی و چیزای مقوی هم بهش زیاد بده بخوره

مامان یه پسر ۷ ساله شیطون بلا،عاشق زندگیم،شوهرم،خانواده خودم و صد البته خانواده همسرم 
پسر من 10 روز دیگه 18 ماهش کامل میشه  وروجک منم مبل رو میگیره راه میره طبیعیه نگران نباش پسر ...

خیلی نگرانم بردم چکاپ کامل خدا روشکر هیچ مشکلی نداره فقط خیلی شلو وله هنوز خودش مستقل واینمیسته یبوست هم داره کاش زودتر راه میوفتاد مردم از نگرانی.شما دکتر چیزی نبردین؟

خاهر اصلا رو پاش واینمیسته تنهایی سریع میشینه.

میترسه نه که واینسته،اگه مشکل نرمی استخوان و عضله داشت که با مبل هم نمیتونست سرپا بایسته.فقط ترسوئه و محتاط.نیاز به کمک و اطمینان داره.اولش به فاصله یک متری از هم بشینید و هر روز فاصلتون از هم رو زیاد کنید تا ترسش بریزه

مامان یه پسر ۷ ساله شیطون بلا،عاشق زندگیم،شوهرم،خانواده خودم و صد البته خانواده همسرم 

عزیزم نگران نباش

بچه ها با هم خیلی فرق دارن 

حتی بچه ی یکی از همسایه هامون دو سالش بود و نمیتونست مستقل راه بره

با مادرش صحبت کردم ک در طول روز از پشت دو تا دستشو بگیره و براش این شعرو بخونه (راه  راه  راه بریم😍)بعد باهاش مرتب تمرین کنه

اگه فضای باز ..حیاط یا پارک باشه ک چه بهتر

بچش خیلی ذوق میکرد و بعده یه مدت می دویید

یا مثلا دو نفر با یه فاصله ی کم روبروی هم وایسن ..یکیشون بچه رو سر پا نگه داره..و نفر دیگه یه اسباب بازی رو ب بچه نشون بده تا ذوق کنه و مسیرو تنهایی بره 

بعد کم کم مسیرو طولانی تر کنید

باور کن با تمرین خیلی زود به نتیجه میرسی

موفق باشی😊

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍

ببرش کاردرمانی

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
خیلی نگرانم بردم چکاپ کامل خدا روشکر هیچ مشکلی نداره فقط خیلی شلو وله هنوز خودش مستقل واینمیسته یبوس ...

بردم ولی گفتن جای نگرانی نیست

پسر من خیلی بغلیه و اصلا دوس ندا ه پاش به زمین برسه همش میخواد بچسبه به یکی تو بغل باشه

تا میخوایم بذاریم زمین پاهاشو میاره بالا 😂😂😂

پسرتون دقیقا مثل پسر منه.تا ۱۸ ماهگی همینطوری بود بردم کاردرمانی دو روز مونده به ۱۹ ماهگی راه افتاد

وقتی میخوای بزاریش زمین دو قدم مونده به مبل بزار یه چیزی که دوست داره بزار روی مبل اوایل خودشو میندازه رو مبل ولی کم کم بهتر میشه

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
پسرتون دقیقا مثل پسر منه.تا ۱۸ ماهگی همینطوری بود بردم کاردرمانی دو روز مونده به ۱۹ ماهگی راه افتاد ...

شهری ک من هستم کاردرمانی نداره باید برم ی شهر دیگع هزینشم جلسه ای ۳۰۰ اگه یادتونه میشع بگین چ تمرینایی واسش انجام میدادن تا خودم توخونه انجام بدم؟