2777
2789

با مصرف زعفرون بچه اش بدنیا اومده باشه؟؟ مشکلی نداشته بچه؟ 

من دوقاشق زعفرون رقیق خوردم پریود بشم... بعد حالت تهوع گرفتم متوجه شدم باردارم هفته 5 اینا بود خیلی نگرانم کسی تجربه داره؟؟؟ 

سیاسفیده آره همینِشِ که قشنگه🤍🖤

چیزی نمیشه. نگران نباش

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

دختر خالم سه هفتش بود فهمید بارداره اینقد شربت زعفرون خورد رفت ترامبولین بپر بپر بچهاش شیر ب شیر میشدن شرایطش نداشت اصلا نیوفتاد الان ماشالله هیکلی خوشگل شده

لیلی آن عشق میشوم که مجنونش تو باشی🫂♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نمیشه

مادربزرگم میگفت سر بچه اخریش که نمخواستش یه کاسه بزرگ روغن نباتی رو با یه عالمه زرچوبه قاطی کرده خورده که بیوفته نیوفتاد... میگفت مردمو زنده شدم... اما چیززی نمیشه... خیالت راحت

دختر خالم سه هفتش بود فهمید بارداره اینقد شربت زعفرون خورد رفت ترامبولین بپر بپر بچهاش شیر ب شیر میش ...

خداروشکر منظور سلامت جسمانی و صورتش چون شنیده بودم زعفران و زرشک چشم های جنین رو نابینا میکنه مصرف زیاذش😥😰

سیاسفیده آره همینِشِ که قشنگه🤍🖤